U narednom periodu,ovaj ce zodijak biti prvi u redu za srecu!

U narednom periodu,ovaj ce zodijak biti prvi u redu za srecu!

2024-03-28 0 By Admin

U narednom periodu ovaj ce zodijak biti prvi u redu za srecu!

OVAN

Odavno strpljivo cekate sta ce se desavati i kakve ce biti vase sanse. I niste samo cekali, ne cineci nista,  vec ste doprinosili koliko ste mogli. Vreme je da se konacno ispune vasa ocekivanja i da budete prvi u redu za srecu.

 

BIK

U poziciji ste koja nije dobra, za vas cak ni osrednja. Stojite pred velikim odlukama i vreme je da se  izborite sa onim sto vas ceka. Nemate izbora i moracete da se mirite sto ce ovo biti period u kojem se ide na sve ili nista.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Morate se radovati sto ce se vase situacije da se popravljaju. Sve sto cete planirati ici ce u normalnom i ocekivanom pravcu. Vreme je da se dese neke vece promene u vasem ziviotu. I one ce biti odlucujuce za dane koji slede.

 

RAK

Vreme je da se znate snaci i da konacno pokazete svoja misljenja. Usvakom slucaju cete se morati da bacite u prvi plan. Dugo vec cutite, i morali biste da pokazete svoj glas. Da trpite vise nemojte ni trena.

 

LAV

Bicete jaki da se ohrabrite i pridjete konacno odredjenoj osobi. Predugo ste spremni da se suocite sa njenim pogledom i stvarnim osecanjima. Da zivite u neizvesnosti vise niti hocete, niti mozete. Jasno i konkretno neka pokaze sta oseca.

 

DEVICA

Budite spremni da se okrenete boljim koracima. Od vas se ceka da pokazete neke konkretne korake i da se osmelite. Mada planirate nesto odredjeno, bolje je da mirujete. Nece vam ici kako mislite da hoce.

Nastravak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2