Karmicka veza ova dva znaka je snazna: Oni su sada  bivsi,ali ce se ponovo sresti i zavoleti!

Karmicka veza ova dva znaka je snazna: Oni su sada bivsi,ali ce se ponovo sresti i zavoleti!

2022-03-30 0 By Admin

 Neke veze su karmicke, i neke ljubavi su toliko jake da nista i niko ne moze da ih unisti…

Ova dva  zodijaka sada nisu zajedno.  Njihova  ljubav se nije zavrsila i emocije i dalje postoje, iako se smatra da   je njihova ljubavna prica  zavrsena.

No,sudbina za njih tek ima planove i oni ce  tek moci da kazu da  je ljubav nesto sto se desi kada se najmanje nadamo.  Dakle, ako ste rodjeni u znaku  skorpije i lava, ili je vasa voljena osoba rodjena u jednom od ova dva znaka, znajte da vam sudbina sprema iznenadjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vrlo uskoro ce doci do susreta  koji ce i vama i drugoj osobi staviti do znanja da neke ljubavi nemaju svoj kraj. Jer, kada su prave, kada je ljubav iskrena, ma koliko da prepreke bile velike..  Nema toga sto ne moze da se predje i prezivi, jer je emocija jaca od svega.

Drage skorpije i dragi lavovi, ako je sada vase srce tuzno i ako vam  sada deluje da nikada necete pronaci svoju srodnu dusu… Da je nikada necete vratiti u svoj zivot, jer vi dobro znate ko je osoba do koje vam je stalo… Ne brinite. Karmicka veza koja postoji medju vama je jaka i snazna i nista ne moze da je unisti. A kada vas sudbina ponovo spoji i kada se ponovo desi vas susret… Onda prestanite da se inatite. Zaboravite na ponos. Prava  ljubav medju vama postoji i  kad  dodje do toga da imate novu sansu onda se posvetite tome da u njoj uzivate i da novu sansu iskoristite!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2