Ciganske karte otkrivaju sve:  U sledecih  sedam dana, ovi znaci ce biti srecnici  horoskopa!

Ciganske karte otkrivaju sve: U sledecih sedam dana, ovi znaci ce biti srecnici horoskopa!

2022-04-02 0 By Admin

    Jos jedna sedmica je pred nama. Evo prilike da saznate sta ce vam doneti  prva aprilska sedmica…

 

 OVAN

Ciganske  karte otkrivaju da je sada pravo vreme  za ljubav. Ni u kom slucaju ne bi ste trebali da krijete sta  je ono sto zelite. Budite  hrabri i dozvolite sebi da nekome otvorite svoje srce.

Ako vam je do nekoga stalo,sada je pravo vreme da mu to i kazete.  Verujte nam na rec kada kazemo da ta osoba oseca isto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. To je vrlo vazno da   znate. Nemojte sebi da dozvolite da vam ponos bude na prvom mestu. Tako necete ostvariti svoju zelju…  Ciganske karte  nose poruku  da nije vreme za predaju.

 

 BLIZANCI

Ciganske karte porucuju da treba da se prepustite  i uzivate  u  danima pred nama.Vama ce sledeca sedmica biti vrlo lepa jer ce doci do  ostvarenja jedne vase velike zelje. Posle niza suza  i tuge, ovih dana za vas pocinje novi zivot pun  emocija, i moze se reci da je izvesno da cete sresti svoju srodnu dusu   i dobiti novu sansu za srecu.

 

 RAK

Sve je doslo na svoje.Vi imate nekog ko je spreman za vas da ucini bas sve. Vazno je da cuvate to sto imate i da ne dozvolite nikome da vam  osmeh sa lica ukrade. Inace vazite za osobu koja mnogo mari za tudja misljenja… Ali sada je vreme da prestanete sa tim i da pocnete da zivite onako vam vase srce nalaze.

 

 

LAV

Vi ste znak koji ce sasvim sigurno imati najvise srece u danima koji su pred nama.

Ako ste slobodni znajte da ce doci do susreta koji ce promeniti bas sve i na vasem licu stvoriti iskreni osmeh. Ali, sa druge strane, ako ste sada u vezi znajte da je vrlo moguce da ce voljena osoba da vas zaprosi. Nece vam emocija faliti.

 

 DEVICA

Sve je doslo na svoje  i vama slede dani tokom kojih ce vam ljubav biti u prvom planu.

Posle niza suza konacno cete moci da kazete da su zvezde na vasoj strani i da je doslo vreme da upoznate nekog ko ce vasem  zivotu da da jedan novi smisao.

Samo nemojte da se petljate tamo gde znate da voljena osoba nije slobodna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2