Ljubav do 21. juna:  Veliki horoskop do pocetka leta!

Ljubav do 21. juna: Veliki horoskop do pocetka leta!

2024-04-06 0 By Admin

 Prolece je najlepse godisnje doba. Tada se sve iznova radja, a nekome ovo donosi  i ljubav koju je cekao godinama…

 

 OVAN

Slobodni: Prolece vam nije pocelo na najlepsi nacin,ali vas do leta cekaju velika iznenadjenja. Ovnovi koji su sada slobodni ce saznati da postoji neko iz  njihove blizine ko prema njima gaji jake emocije. Ta osoba vam je samo prijatelj,ali zapravo,ona se vec neko vreme sprema da vam kaze da njene emocije vise nisu prijateljske. Ovo ce biti sansa za srecu,ako toj osobi date  priliku…

Zauzeti:  Morate da imate na umu da je ljubav  nesto gde mora da vlada kompromis. Poenta je sto vi na to niste spremni,a tamo gde nema kompromisa, nema ni ljubavi…

 

 BIK

Slobodni: Sada patite, i  mislite da vam prosto nije sudjeno da nadjete srecu kada je  ljubav  u pitanju,ali polako. Vi cete do  leta shvatiti da za sve postoji pravo vreme. To je ono sto moramo da naglasimo. Bikovi koji su slobodni ce na radnom mestu upoznati nekog ko ce njihovom zivotu da da jedan novi, drugaciji, lepsi smisao.. Vreme je da shvatite da za ljubav nikada nije kasno.

Zauzeti: Vi cete vrlo uskoro shvatiti da vasa voljena osoba krije nesto vrlo vazno od vas. To ni u kom slucaju ne treba da bude razlog za raskid.    Razgovor je lek za sve. Imajte to na umu.

 

 BLIZANCI

Slobodni:Ako ste sami,  bitno je da ne odustajete od svojih zelja i principa.  Istina je da zelite da imate nekog, ali nemojte ulaziti u veze samo zato sto ste usamljeni. Sacekajte,sve ce doci na svoje kada najmanje budete ocekivali.

Zauzeti: Ako ce neko imati srece na polju emocija do leta, onda ste to vi. Ako ste u vezi, znajte da je samo pitanje dana kada ce vas voljena osoba zaprositi. Vi ste znak koji   ce  zapravo vrlo verovatno krajem proleca  uploviti u bracne vode.  Nema razloga da brinete, vi ste iskreno voljeni i ceka vas  relativno lepa buducnost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Slobodni: Vi ste znak koji ne odustaje od ljubavi cak ni onda kada vam slome srce. I upravo zato vas i ceka nagrada u vidu jedne osobe koja ce vam dokazati da prava ljubav postoji. Ona ce u vas zivot uci krajem proleca. Bice to susret na prvi pogled koji ce vam doneti  srecu kakvu ste oduvek zeleli.

Zauzeti: Ako postoji nesto sto ste sakrili od voljene osobe, znajte da je sada pravo vreme da joj to i kazete. Nemate prava da budete takvi,  zamislite kako bi vama bilo na mestu vaseg partnera.

 

 LAV

Slobodni: Vi ste neko ko se ovih dana jako kaje. Kako i ne bi ste, kada vam je napokon jasno da ste izgubili osobu koja je za vas sve  cinio…   Ne postoji nacin da promenite bilo sta,  jer je  jasno da je ta osoba krenula dalje. Neka ovo bude zivotna lekcija za vas, da vise nikada nikome  ne uradite isto.

Zauzeti: Vi niste srecni i svesni ste toga. To sto imate nekog kraj sebe ni u kom slucaju ne znaci da je to ono sto ste  zeleli. Vreme je da svako krene svojim putem. Mislite o tome…

 

 DEVICA

Slobodni: Do leta ce se vasa ljubavna situacija konacno srediti. Sada vam je tesko sto ste sami ali nema razloga za neraspolozenje. Dok se ne pojavi osoba kraj  koje vam moze biti lepo, vi treba da mislite pozitivno,i da se okrenete ka drugim stvarima…

Zauzeti: Vas veliki problem je sto ste u vezi sa jednom osobom,dok vam je druga stalno u mislima. Svesni ste sami da je to  greska i da niste fer prema partneru,ali u ovom trenutki imate velike dileme. Nemojte raditi drugima ono sto ne bi ste zeleli da neko uradi vama.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2