Ponedeljak,4.april: Karma  danas nagradjuje neciju dobru dusu!

Ponedeljak,4.april: Karma danas nagradjuje neciju dobru dusu!

2022-04-03 0 By Admin

   Dragi nasi,pocela je jos jedna sedmica. Evo prilike da saznate sta ce vam doneti ovaj dan.

 

OVAN

Ovaj cetvrti april vama nece biti   bas talican. Daleko od toga da treba da ocajavate vec da se prosto fokusirate na ono sto vam prija. Ako postoji neko o kome ovih dana mislite, trebalo bi toj osobi da kazete istinu.  Makar cete   znati na cemu ste sa njom i necete ziveti u iluzijama i laznim nadama.

 

 BIK

Vi se niste poneli na ispravan nacin  prema nekome do koga vam je stalo. Vi ste svesni svojih gresaka ali je vas veliki problem  to sto ste osoba koja jednostavno  nece preko svog ponosa. Vreme je da budete realni i da se prosto zapitate da li ce vas ponos  zagrliti u toku noci kad vam bude tesko…

 

 BLIZANCI

Ako je neko cinio dobra dela,onda ste to vi. Vi ste znak koji je mnogo ispastao zbog svoje dobrote ali ipak nikada  od nje niste odustali.

Danas vas ceka jedno vrlo lepo iznenadjenje. Karma ce vama da pokloni veliku   zivotnu nagradu i danas vam ostvari veliku zelju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Moramo reci da ovaj cetvrti april nece doneti ono sto zelite. Ali,  to je samo zato sto moze da vam donese nesto bolje od toga. Ovo ce biti idealan pocetak nove sedmice i nema nimalo sumnje da cete se uveriti i da postoji neko ko vas  iskreno voli. Moguce je da ce doci do pocetka jedne lepe ljubavne romanse,ali neka sve ide svojim tokom.

 

 LAV

Vi cete ovog ponedeljka naporno raditi. Vazite za osobu koja je istrajna u svojim zeljama i planovima i svaka vam cast  na tome. Ono sto moramo reci jeste da treba da pazite kome odajete svoje tajne. Nisu vam prijatelji svi koji se tako predstavljaju. Neko iz vase blizine je mnogo ljubomoran zbog vaseg uspeha.

 DEVICA

Vrlo je vazno da znate sta je ono sto zelite.  Od toga zavisi niz odluka koje vas sada ocekuju. Ali, ono sto moramo da dodamo jeste da ne bi ste trebali da se fokusirate na proslost. Tamo se nista nije promenilo. U skladu sa tim, neka ono sto je proslo, ostane tamo, iza vas, a vi krenite dalje. Ne osvrcite se,cak ni ako nekoga   mnogo volite…

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2