Venera salje ljubavne strelice: Do 2. maja slede izjave  ljubavi i neocekivane  romanse!

Venera salje ljubavne strelice: Do 2. maja slede izjave ljubavi i neocekivane romanse!

2022-04-10 0 By Admin

 Venera je usla u znak Ribe, i u njemu ostaje do pocetka maja. Do tada slede neke nove ljubavi…

 

 LAV

Dragi lavovi, sve dok je Venera u ribama, vi imate sansu da se ostvarite na polju emocija. Zvezde ce biti na vasoj strani i  nema nimalo sumnje da ce vam poci za rukom da se neke vase zelje ostvare.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Lavovi koji su sada slobodni ce u danima koji su pred nama moci da kazu da su pronasli svoju srodnu dusu. Vi ste inace  znak koji ne veruje  u  ljubav na prvi pogled,ali vas bas to ocekuje. No,  svakako da ne postoji sansa da izbegnete, niti bi  trebali. Slusajte svoje srce, ono ce umeti da vas odvede na put srece koju  ste svakako zasluzili. Ako je u vasem srcu i dalje ljubav iz  proslosti, znajte da je vrlo moguce da ce doci do pomirenja  sa  njom. Naravno,to sto vam sudbina daje novu sansu, ni u kom slucaju ne znaci da to treba olako da shvatite. Kompromis mora da postoji, i sa vase i sa njene strane da bi to bilo uspesno i  trajalo.

Kada su lavovi koji su u vezi ili braku u pitanju, moramo da kazemo da nema bas nimalo  sumnje da ce vam voljena osoba dokazati svoju ljubav na delu. Vas partner je prema vama iskren, i iskreno mu je stalo. U skladu sa tim, vi samo  treba da uzivate  u onom sto imate. To se zove prava ljubav i sreca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2