Dugo cuvana tajna jednog zodijaka bice otkrivena, sasvim slucajno i neocekivano!

Dugo cuvana tajna jednog zodijaka bice otkrivena, sasvim slucajno i neocekivano!

2023-04-09 0 By Admin

Zvezde su dugo bile u milosti jednog znaka zodijaka, cuvajuci njegovu dugo cuvanu tajnu.Iznenada, sasvim slucajno i skroz neocekivano, tajna ce izaci na videlo u danima pred vama…

OVAN

Tajna moze bti  otkrivena. Astro vam porucuje da budete manje ozbiljni i vise raspolozeni. Nemojte popustati u poslu, jer ste savesni i on vam je na prvom mestu. Tacno znate sta je osnova za sve, ali morate malo popustiti. Vreme je za bolje stvari, za malo radosti i vase opustanje. Imate sansu da budete u drustvu i da se malo opustite.

 

BIK

Niste zainteresovani za neka veca okupljanja, ali ste vise za neke uobcajene stvari. Zato nadjite sebi oduska u nekim drugim stvarima koje volite. Za sada vas je obuzela neka cudna negativna energija i nikako da se otrgnete losim utiscima. Jedno novo lice koje cete sresti, povesce vas boljim smerom.

 

BLIZANCI

Ne znate tacno sta hocete, ali vazno je da bude u vasu korist, ma sta da bude. Uvek se ponasate vrlo mudro, odmereno i kao slucajno se snadjete  kada vam nesto treba.  Partner ce otkriti vasu losu osobinu, smatrajuci da ste dvolicni i lukavi. A zvezde znaju da ste  dugo trpeli zivotne nedace i da ste naucili samo da morate kako tako da prezivite sve sto vas snadje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Imate osecaj da vas sreca nece, ali se svakako ndate da cete je naci. Nikada do sada niste osetili da ste  miljenik zvezda, ali jos imate nade da cete biti. Vi niste materijalista, ali vam je ljubav na prvome mestu. Vreme je da vas pogleda i da vam se okrene neko  ko je u vasem srcu. Nadate se pomoci zvezda, ili sada ili nikada.

 

LAV

Varaju vas i osecaj i nada da cete opet biti voljeni, tako i toliko, kao od jedne osobe. Sada je ona vasa proslost, i svesni ste da vise nikada nece biti deo vaseg zovota.Tek sada, iduci iz veze u vezu, shvatate da je sve pogresno i da niste ni voljeni, niti volite. Da volite bivsu i da je zelite vratiti, samo kad biste mogli, priznacete jednom prijatelju. Tako ce vasa dugo cuvana tajna  stici do bivse.

 

DEVICA

Vreme je za neke nove korake i nove poduhvate, sto se tice vaseg zivota u celini.Vasa tajna je da volite nekoga, ali ne smete da sazna, jer ona je vec sa nekim drugim.Mozete pokusati sve, pa neka ljubav bide zvezda vodilja. Onaj ko vise bude voleo, i vise i jace, prevladace na stranu vaseg srca. Zasto da krijete tu vatru ljubavi u srcu?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2