Ljubavne prognoze do 21.maja:Evo kome vladavina bika donosi srecu!

Ljubavne prognoze do 21.maja:Evo kome vladavina bika donosi srecu!

2022-04-13 0 By Admin

Sledi vladavina bika, koja  pocinje  20. aprila i trajace do 21. maja. Ovo je vasa astro prognoza na polju emocija…

 

 OVAN

Ljubav u vladavini bika ce biti ono sto  ce vama doneti ostvarenje vasih snova. Ako ste sada u vezi znajte da vam sledi savrsen nacin da vam voljena   osoba dokaze svoje emocije.

Moguce je da ce cak doci do prosidbe ili pocetka zajednickog zivota.

Ako ste slobodni,vazno je da kazemo da je samo pitanje dana kada ce se to promeniti…

 

 BIK

Tokom vladavine vaseg znaka nece biti znacajnih promena sto se ljubavi tice. To se posebno odnosi na  one koji su sada slobodni. Izvesno je da bi ste voleli kraj sebe da imate  nekoga ko ce vam biti oslonac i podrska. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je bolje da sacekate jos malo.

Ako ste u vezi, vreme je da se zapitate da li je to ono sto vas cini srecnima. Mozda je ljubav postala navika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Sve dok   bude vladao bik, vi cete na neki nacin biti razocarani. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, bitno je da dodamo da posle svake kise dodje Sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju. Sada nije pravo vreme za ljubav ali  leto ce vam nadoknaditi sve.

Ako ste u vezi, znajte da vas partner krije nesto jako vazno od vas. Razmislite o tome.

 

 RAK

Ljubav u vladavini bika ce biti prilika da se zapitate sta je ono  sto zelite, i ko je osoba koju zelite. Morate da imate na umu da je zivot samo jedan i da ne treba ni da pomislite na to da ga trosite na one koji ne znaju da cene ono sa vama imaju. Ako je sada vas status slobodan, znajte da je tako najbolje dok se ne poklope kockice za ljubav

 

 LAV

Vazno je reci da u ovom trenutku ni vi sami ne znate sta je ono sto zelite. Moguce je da ce doci do promena na koje sada niste spremni ali znajte da ne vredi da ocajavate zbog toga.

Dajte sebi priliku da  krenete dalje ali i da date sebi dovoljno vremena da shvatite sta vam tacno  treba za srecu.  Odluka je na vama.

 

 DEVICA

Vama naredni period nece biti talican kada  je o ljubavi rec. Ovo se odnosi kako na device koje su u vezi tako i na one koje su slobodne. Moramo da kazemo da je bitno da imate na umu da vam moze biti lepo i ako ste slobodni. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite. Zivot je jedan  naucite da u njemu uzivate.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2