Sledi pun mesec  u  znaku vage: Evo kom zodijaku ce nebo tog dana ostvariti najvecu zelju!

Sledi pun mesec u znaku vage: Evo kom zodijaku ce nebo tog dana ostvariti najvecu zelju!

2022-04-12 0 By Admin

Pun mesec u znaku vage je 16. aprila. Ovo je astro prognoza za sve znakove kada je ovaj dan u pitanju.

 

 OVAN

Moramo da   budemo iskreni i da kazemo da vama pun mesec u znaku vage bas i nece doneti ostvarenje snova. Ali, to  moze da vam da podstrek kako bi ste se borili za ono sto zelite. Ono  sto moramo da kazemo jeste da je moguce da cete  ovog dana saznati da vas  neko tajno voli.

 

 BIK

Ovog dana ce doci do ostvarenja jedne vase zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste znak koji ce mozda cak imati najvise srece kada je ovaj dan u pitanju. Bikovi koji su sada u vezi bi tokom uticaja mladog meseca mogli  biti zaproseni, pa cak i stati na ludi kamen, u vidu jednog tajnog vencanja.

 

 BLIZANCI

Pun mesec u znaku  vage vama donosi dileme. Moze se reci da necete znati sta vas je snaslo,ali da ni u kom slucaju ne treba da  ocajavate. Vi ste borac i sada morate na delu to i da dokazete  ljudima oko sebe. Ono sto je sasvim sigurno i jasno jeste da se vama pruza nova sansa za uspeh na polju posla.

 

 RAK

Pun mesec u znaku vage  na vas nece imati veliki uticaj. Ali, to ne znaci da treba da  brinete vec da jednostavno  uzivate u onome sto vec imate. Ukratko receno,   mozda se neke vase  zelje nece ostvariti i mozda cete i dalje biti u potrazi za srecom… Ali, problem je sto vi niste svesni da tu srecu vec imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Jako je vazno da kazemo da cete moci da kazete da su i za vas dosli lepsi dani. U to nema nimalo sumnje. Prosli ste mnogo  toga ali vam napokon dolaze trenuci kada ce sreca biti na vasoj  strani. Vreme je da poslusate glas svog srca i da mu dozvolite da vas on vodi kroz  zivot. To je najpametnije sto mozete.

 

DEVICA

Vama ce u danima koji su pred nama jako tesko pasti vasa samoca. To je ono sto moramo reci,ali to je greska.  Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. To je vrlo vazno da kazemo. Nemojte se ponasati kao da je ceo svet protiv vas. Shvatite vec jednom da nekada sloboda moze biti lepsa od bilo koje veze…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2