U  zivotu jednog znaka nastupa kajanje, Blizanci donose odluku,  Devica nekome daju drugu sansu…

U zivotu jednog znaka nastupa kajanje, Blizanci donose odluku, Devica nekome daju drugu sansu…

2023-04-12 0 By Admin

Mala astro prognoza za naredne dane. Ovim znacima slede bitne promene koje mozda nisu ocekivali,ali sudbina uvek ima svoje planove…

 

 OVAN

Stiglo vas je kajanje. Sada vam je napokon jasno da ste imali srecu u svojim rukama i da ste je  izgubili. U danima moji su pred nama ce doci do toga da  saznate da je osoba do koje vam je stalo i  bukvalno krenula dalje. Da, ona vise nije sama. Dok vas je volela, vi niste znali da cenite tu srecu koju ste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da dolazi do promena na bolje. Dakle, samo uzivajte i dozvolite sebi da vas  srce vodi kroz zivot. Ako ste sada slobodni znajte da vam se smesi nova sansa za ljubav. Ni u kom slucaju ne bi ste smeli da je propustite, jer ce onda da  usledi kajanje. Kajanje nista ne vredi, jer se vreme ne vraca.

 

 BLIZANCI

Vi cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste spremni da se borite za svoje snove. Donecete neke odluke koje mogu da vam donesu veliku srecu i to ne samo u ljubavi vec i na polju karijere. Moguce  je da ce neko da vam  trazi oprostaj. Rec je o osobi koju ste jako voleli a koja vas je jako povredila…

 

 RAK

Kajanje je vec nastupilo u zivotu osobe  do koje vam je stalo i vi ste srecni zbog toga. Daleko od toga da  se radujete necijoj sreci,ali vam je jasno da je ta osoba shvatila koliko vredite.

Konacno  je vas ponos kao nekada, a vi spremni da krenete dalje i sami se borite za ono sto vase srce zeli.

 

 LAV

Dani koji su pred nama nece doneti ono sto vi zelite,ali to ne znaci da treba zbog toga da ocajavate. Vi ste borac  i krajnje je vreme da se ponasate u skladu sa tim.

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas voli jedan rak i da je spreman da vam bude podrska u svemu. Dajte  mu sansu.

 

 DEVICA

Odlucni ste u tome da krenete ispocetka kada je jedna veza u pitanju. Jasno vam je da tu osobu volite  iskreno i da je to ono sto   vam  treba za srecu. U skladu sa tim, donecete odluku da predjete preko ponosa. Istina je da to moze da bude mac sa dve ostrice,ali ce vasa odluka ovog puta biti ispravna i  dobicete srecu o kojoj mastate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2