Ovi znaci ce dati sansu bivsoj ljubavi,a ona ce im opet slomiti srce!

Ovi znaci ce dati sansu bivsoj ljubavi,a ona ce im opet slomiti srce!

2022-04-16 0 By Admin

Ovi znaci jako pate zbog ljubavi iz proslosti. Uskoro im sledi pomirenje, a nakon toga jos jedno razocarenje…

 

  LAV

Vi i dalje mislite o bivsoj ljubavi. Ma koliko  da ste pokusavali da je zaboravite nije vam poslo za rukom i  u ovom trenutku ni sami ne znate sta da radite. Vrlo uskoro vas ocekuje njen poziv. Reci ce vam da misli na vas i da joj je stalo. Vase zaljubljeno srce u ovom  trenutku   jedva ceka da  se desi jos jedna ljubavna sansa izmedju vas. No, polako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nas savet je da se  ni u kom slucaju ne vracate na stare staze. Jer, ako se to desi, ona ce vam ponovo slomiti srce, a vi necete znati kako da se ponasate. To je ono sto je sasvim jasno i izvesno. Dakle, za vas je sada najbolje da se ne osvrcete i da ne pokusavate da   nastavite tamo gde ste stali. To moze da  bude velika  greska nakon koje cete patiti kao nikada do sada.

Umesto toga, pokusajte da zaboravite. Dajte sebi dovoljno  vremena da tu osobu prebolite i nakon toga da krenete dalje. Nemojte se vracati na stare staze na kojima ste bili vec jednom i na kojima niste bili srecni. Mogli bi ste se kajati nakon toga.

Dajte sebi vremena da krenete dalje. Otputujte, bavite se nekim drugim stvarima. Sve je bolje   od toga da  ponovo krenete  putem na kojem ste vec bili i  na kojem vam je srce slomljeno. Nekada moramo da se pomirimo sa tim da neke osobe nisu   za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2