Do kraja  meseca: Ovan raspolozen,   Lavu stizu lepe vesti,  a evo ciji zivot vise nece biti isti!

Do kraja meseca: Ovan raspolozen, Lavu stizu lepe vesti, a evo ciji zivot vise nece biti isti!

2024-04-23 0 By Admin

     Do kraja meseca nije ostalo jos mnogo,ali u danima pred nama dolazi do zapleta sudbine…

 

 OVAN

Vi cete dane do kraja meseca  provesti u lepom raspolozenju. Moze se reci da vas ne ocekuje nista lose, i da ce vam biti jednako lepo i na polju posla, i na polju emocija. To je ono  sto moramo da kazemo. Ali, ni u kom slucaju ne bi  ste u danima pred nama  trebali da ulazite u nove veze. Ipak nije idealno  vreme za novi pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Morate da  imate na umu da je ipak  zivot samo jedan. Nemojte ga trositi na one koji ne znaju da vas cuvaju. To je vrlo vazno da kazemo. Cini se da vi sada svoje emocije trosite na ljude koji ne   znaju da cuvaju ono sto sa vama imaju. Vreme je da krenete dalje i dozvolite sebi da nekome darujete svoje srce ko ce vas ceniti na pravi nacin.

 

BLIZANCI

Dolaze dani  za ljubav i radost. U to nema nimalo sumnje. Do kraja meseca ce mnogi pripadnici vaseg  znaka moci da kazu da su se ostvarili na polju  karijere. Bilo kako bilo, slede vam dani  tokom kojih cete morati da donesete neke vazne odluke ali ce bas one biti  nova sansa za vasu srecu i poslovni uspeh.

 

 RAK

Konacno i za vas  slede dani  prave ljubavi. To je  ono  sto je vazno da kazemo. Ako ste sada u vezi,  onda znajte da ce voljena osoba da vam da do znanja da oseca nesto posebno prema vama. Da zeli mnogo vise nego sto sada ima. Nece vam faliti ni ljubavi ni srece, to je sigurno.

 

LAV

Vama do kraja meseca stizu lepe vesti. Vrlo je moguce da cete  saznati nesto   sto ste dugo zeleli i cekali. Ako ste sada slobodni, znajte da je samo pitanje dana kada cete pronaci svoju srodnu dusu. Sledi vam jedan vrlo lep pocetak. Sreca ce biti vase drugo ime.

 

 DEVICA

Iako cete na polju karijere biti uspesni i iako vam novca nece faliti, bice vam tesko  jer   ste usamljeni i prazni. Zeljni ste toga da vas neko voli ali moramo da kazemo da ta osoba koja vam je sudjena  nece jos neko  vreme uci u vas zivot.  Sada vam fali strpljenja ali znajte da sve dolazi na svoje.

 

Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2