U zadnjoj sedmici aprila sudbina ima cudne planove: Jedan znak je sada srecan, ali mu slede bolne suze i veliko kajanje!

U zadnjoj sedmici aprila sudbina ima cudne planove: Jedan znak je sada srecan, ali mu slede bolne suze i veliko kajanje!

2022-04-22 0 By Admin

Sedmica koja sledi bice poslednja sedmica aprila meseca, i vreme je da se neki iznenade jako prijatnim stvarima.

Na zalost , nekima slede suze koje ce biti nepresusne, pracene gorkim kajanjem zbog necega, sto samo one znaju.

OVAN

Sedmica aprila pred vama, bice vreme je da se srede  neke vase dileme. Silno se nadate da cete ih resiti.Iskreno se nadate da cete imati nekoga kome cete moci verovati i ko ce vam pomoci. Poslednja sedmica u aprilu ce vam biti vreme resenja,  da se i vi i vas partner konacno smirite i nastaviti dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pred vama je  sedmica  vaseg rodjenja i razmisljate kako da se ponasate. Kako se postaviti, i da li zvati prijatelje, ili se nadati da oni vas iznenade.Mozda cete  ipak da budete malo odredjeniji, bar sto se tice partnera, pa cete znati sta vam je ciniti. Sledi veliko iznenadjenje.

 

BLIZANCI

Kao sedmica na lotou, desice vam se vasa  nova ljubav. Susret koji sledi bice jako slucajan, ali ce vam doneti brojne emocije. Ljubav  ce vam pomrsiti sve konce i srce ce vam navesti u klupko.Bice to sudbnosan susret koji ce  odrediti sve naredne dogadjaje u vasem zivotu.

 

 RAK

Sedmica koja sledi bice velika prekretnica u vasem zivotu. Od tada cete se  morati menjati i biti neko ko ce znati da odredi smernice.Ne samo na radnom polju, nego i na vasem emotivnom polju. Slede velike promene koje ce vam biti jako povoljne i koje ce vam doneti lepe stvari.

 

LAV

Mesec dolazeceg leta pred nama, bice samo vreme koje ce vas radovati i koje ce vam doneti ljubav.Bice to jedna lepa letnja prica koja ce poceti uskoro i trajati dugo. Zaljubicete se kao nikada i slede vam nova ocekivanja , koja ce biti ispunjena.

 

DEVICA

Radujte se zbog onoga sto sledi, jer ce vasi dani da budu lepi  i donece vam prelepe dogadjje.Vreme je da svi vide da se radujete i da cete se  znati izboriti sa onim sto imate. Tacnije, moracete biti kadri da sacuvate vezu, jer cete imati mnogo suparnika , a i ljubomornih oko sebe.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2