Tokom narednih dana: Sreca dolazi i ostaje u zivotu ovog zodijaka!

Tokom narednih dana: Sreca dolazi i ostaje u zivotu ovog zodijaka!

2022-04-23 0 By Admin

Narednih dana svakako se ocekuje i toplije vreme, pa se u vezi sa time, i sami nadamo lepim stvarima i jos lepsim desavanjima.

Dok se jedni nadaju samo lepim, i nikako losim, ipak ce jedan znak  u narednim danima da pati zbog raskida sa voljenom osobom…

OVAN

Narednih dana ne znate sta vas moze snaci ali ste ucinili sve da bude dosta dobro. I one losije situacije vi ste se trudili da budu manje lose, ili da bar ne budu tako upadljivo lose. Vi tacno znate sta hocete ali i koliko mozete. Rasporedili ste snage  i zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sve cinite sto je u vasoj moci da budete zadovoljni, jer ako budete zadovoljni, znate da ce biti dobro.Vasa volja se znatno popravila, kao i vase srce koje voli, pa zna sta treba. Prezaposleni ste, a ono vas vodi ka jednoj vagi,  i vec cekate na njene poteze.

 

BLIZANCI

Ucinili ste sta ste mogli i ono sto je do vas, da bi bilo bolje. Nesto se izdesavalo i vreme je da se srede stvari. Zato cinitesve da saberete utiske, da sredite svoja osecanja koja su potekla iz srca. Nadate se da ce i ono drugo srce da voli vas , i cini sve za vas.

 

RAK

Previse ste optereceni a to vam samo skodi, umesto da se opustite. Zato se osecajte pocastvovano, sto ste zbog nekoga morali da budete  u fazi  posmatranja. Nekome se mnogo svidjate i zelece vam prici. Zato i cinite sve da  primeti da ste vredni njegove paznje.

 

LAV

Doslo je do nekih neprijatnih saznanja u vezi vaseg partnera i to vas je pokolebalo. Jos uvek se ponasate kao da nista niste culi. Zelite sabrati sve okolnosti i znati sta cete i kako reagovati.   Zato cete traziti istinu u danima pred vama.

 

DEVICA

Vasa ljubav prema jednoj osobi je uzela maha, i vreme je da je priznate. Ne samo u svome srcu onako, nego i da priznate partneru osecanja. Vase srce ce da prizna sve ono sto krije, ali cete narednih dana biti iznenadjeni onim sto cete otkriti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2