Karma ce ova dva znaka nagraditi i dati im  bas ono sto najvise zele!

Karma ce ova dva znaka nagraditi i dati im bas ono sto najvise zele!

2022-04-28 0 By Admin

Karma za nekoga ima specijalno iznenadjenje.

JARAC

Karma dolazi… Ako postoji znak koji oduvek,od kako zna za sebe, cini dobro i pokusava svima da se nadje, onda je to jarac. Ovo je neko ko ce vam dati dusu i ko ce uvek pokusati da vas razume. Da vam pomogne, da bude vas oslonac i vase rame za plakanje. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je osoba rodjena u ovom znaku pre svega dobar covek. Ali, isto tako, moramo reci da je cinjenica da svakog dobrog coveka  kosta ta dobrota, pre ili kasnije.  Nazalost, zivimo u vremenu kada se bas i ne ceni to sto je neko dobar covek.

Jarac ce u narednim danima doci u situaciju da shvati da je pogresio sto je slusao  svoje srce.  Neko ce ga silno razocarati i moramo da kazemo da je izvesno da ce silno  da pati. Toliko da nece znati sta da radi i kako da izdrzi toliki bol. Stvar je u tome sto ce biti rec o osobi koja mu je prirasla srcu i za koju je verovao da ce zauvek ostati kraj njega…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No,   ta osoba nije bila iskrena i jarac ce vrlo uskoro morati da se suoci sa tim da je svoje srce i ljubav darovao osobi koja nije vredna nicega. Ovo ce vam jako tesko pasti.   Izvesno je da cete na neki nacin cak i izgubiti veru u ljude  i u ljubav. No,   budite jaki, jer jaki jeste i znajte da ce posle  kise i posle tuznih i bolnih dana doci dani srece i radosti u vas zivot.  Izdrzite zivotnu oluju jer ce vas posle  bola sudbina nagraditi tako sto ce vam dati ono do cega vam je najvise stalo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2