Mars u Vagi do 30. oktobra –  evo kome do tada traje vreme cuda i nemoguce postaje moguce!

Mars u Vagi do 30. oktobra – evo kome do tada traje vreme cuda i nemoguce postaje moguce!

2021-09-21 0 By Admin

   Vreme cuda, a nekome vreme tuge sledi…

 

 

Ovan

Vas veliki problem je u tome sto ste osoba koja ume da ide glavom kroz zid. Sto znaci, vi kada nesto naumite svakako da cete uciniti sve da tako i bude. No, moramo reci da pred vama nisu bas laki dani i da bi bilo pametno da ipak smanjite svoja ocekivanja. Razmislite o tome.

 

 Bik

Mozemo da kazemo da nema sumnje da cete u danima koji su pred nama shvatiti da je jednom jarcu stalo do vas.  Moguce je da ce doci do jedne lepe ljubavne price ali ono sto moramo da kazemo jeste da morate vi biti spremni na   to da  je on ranije bio jako povredjen.

 

Blizanci

Ono sto je najvaznije od svega je da vi u ovom trenutku ni sami znate sta zelite kada je jedan jarac u pitanju. No, cinjenica je da cete morati da donesete bitnu odluku koja se tice njega. Ako ona bude pogresna izvesno je da bi ste mogli da mu slomite srce i to ce vas skupo kostati.

 

Rak

Ako postoji znak koji ce imati srece u danima koji su pred nama onda ste to vi. Vazno je da kazemo da je za vas najbolje da slusate svoje srce jer ce ono umeti da vas odvede tamo  gde trebate biti. Nije vreme kada treba da marite za ono sto vam kaze vas razum. To je bitno da znate.

 

Lav

Potajno se nadate da vas voli osoba do koje vam je stalo ali ono sto moramo da kazemo jeste da je ona vrlo patila  zbog vas i da je resena da odnos sa vama  zavrsi jednom za sva vremena. Njoj ne pada na pamet da prasta nekome ko nikada nije naucio da ceni ono sto ima i spremna je za neke nove ljubavi.

 

Devica

Vas cekaju divni  trenuci i moramo da kazemo da je vise nego izvesno da cete u narednim danima  uzivati. Treba da imate na umu da sve dok je mars u znaku vage za vas i nemoguce moze postati moguce.  Mozda ne verujete u cuda ali je izvesno da ce cudo da vam se desi.

 

Vaga

Treba da kazemo da je bitno da ne  bezite od onog sto zelite. Ako vam je stalo do jedne vage onda treba da se borite za nju i da joj date svoje srce na dlanu. Ona je neko ko bi itekako mogao da vas   usreci i to i vise nego sto u ovom trenutku mozete da zamislite.

 Skorpija

Vi ste jedan od retkih znakova koji ce tokom   marsa u vagi imati niz dilema i nedoumica. Samo je stvar u tome da  morate da se zapitate sta je ono sto tacno zelite i sta je ono sto za vas jeste najbolje. Od vase odluke ce da zavisi ne samo vasa sreca vec i sreca onih do kojih vam je stalo.

 

Strelac

Moramo da budemo iskreni i da kazemo da je ovo period za novac kada ste vi u pitanju. Ako cete ikada imati priliku da se ostvarite na polju finansija,onda je to ovaj period. Treba samo da slusate svoj osecaj jer ste osoba koja je sposobna za mnogo toga iako se nekada cini da nije tako kako deluje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Jarac

Moramo da kazemo da ste jedna od osoba koje ce uzivati sve do kraja oktobra. Mozda vam sada ne ide onako kako bi ste zeleli ali znajte da nema sumnje da sve moze da se promeni.

Jednom ovnu je stalo do vas i ceka pravi trenutak da vam otvori svoje srce i pokaze svoje emocije na delu.

 

Vodolija

Nije vazno ko sta kaze vec sta je ono sto vi zelite. To moramo da kazemo jer ste nazalost previse dozvolili ljudima iz vase blizine. Vi cak niste ni svesni da na neki nacin zivite po njihovim pravilima. Razmislite o svemu  i mnogo ce toga doci na svoje.

 

 Ribe

Ovo ce biti vreme kada ce vam voljena osoba na najlepsi moguci nacin dokazati koliko joj je zapravo stalo do vas. Ako ste u vezi znajte da je prosidba skoro pa sigurna,a da cak nije nemoguce ni da dobijete najlepsu mogucu vest…Vest o potomstvu.

Sa druge strane,ako ste slobodni vama sledi ljubav na prvi pogled.