Ljubav tokom naredna tri dana: Bivsi su tu, cekaju vas prvi korak!

Ljubav tokom naredna tri dana: Bivsi su tu, cekaju vas prvi korak!

2022-06-03 0 By Admin

 Pred nama su dani vikenda,a onda i prvi dan u novoj radnoj sedmici. Ljubav  ce biti na ispitu za neke znakove…

 

 OVAN

Tokom naredna tri dana vi bi ste trebali da se zapitate da li je osoba koju volite vredna toga da cinite sve za nju. Ona  je neko ko ume dobro  da glumi ali moramo da kazemo da se cini da krije neke velike stvari. Vi mnogo zasluzujete  i  vreme je da znate na cemu ste sa njom. Zasluzili ste da vas neko voli iskreno i da dobijete koliko i date.

 

 BIK

Vama ljubav nece biti na prvom mestu tokom naredna tri dana. To ne znaci da treba da ocajavate vec da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik. Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da osoba do koje vam je stalo prema vama nije iskrena. Cini se da je doslo vreme da svako od vas krene svojim putem. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da cete tokom tri naredna dana shvatiti da je jedan lav  iskren prema vama i da treba da mu date priliku. On mozda to ne  ume da pokaze ali je izvesno da vas voli svim srcem. Ako mu date sansu moguce je da cete uz njega doci do svog cilja  i dobiti dokaz ljubavi. Kad neko voli kao vi,sve je moguce, a ovog ste puta iskreno voljeni.

 

 RAK

Morate da imate na umu da tokom tri naredna dana nije vreme za ljubav. To ne znaci da treba da ocajavate vec da date sebi sansu da se posvetite nekim drugim stvarima. Moze vam biti jako lepo kada  je u pitanju prijateljstvo, pa cak i na polju karijere. Sto se emocija tice, poruka za vas za naredna tri dana jeste da se ipak ne nadate previse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Vi mislite na ljubav iz proslosti. Mnogo vam je stalo do nje, i vise ne znate kako da se ponasate kako bi ste je vratili u svoj zivot. U jednom trenutku dajete sve od sebe,a  u drugom se povlacite i glumite da vas je proslo i da vam nije stalo. Ono sto moramo da kazemo jeste da  ta osoba ceka vise, i da zeli da vise cinite za nju…

 

 DEVICA

Konacno ce i za vas sve da krene na bolje. To je ono sto moramo da kazemo. Tokom tri naredna dana je sve moguce sto se vas tice. Device koje su sada slobodne ce mozda  dobiti poziv  za druzenje sa jednim rakom, i ne bi ste trebali da ga odbijete. Kada su u pitanju zauzeti pripadnici ovog znaka trebalo bi vise vremena da posvetite voljenoj osobi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2