Udar planeta od 5. juna do 23.oktobra: Stupa na snagu retrogradni Saturn i nista vise nece biti isto!

Udar planeta od 5. juna do 23.oktobra: Stupa na snagu retrogradni Saturn i nista vise nece biti isto!

2022-06-03 0 By Admin

Retrogradni Saturn stupa na snagu! Evo kakav ce uticaj imati na tvoj znak zodijaka. Od 5. juna do 23. oktobra…

 

 OVAN

Udar planeta nece doneti nista novo u vas zivot ali ce ovo  biti prilika kada  cete shvatiti da postoji neko  ko je vredan toga da se za njega borite. U narednim mesecima bi bilo lepo da se vise fokusirate na svoje licne zelje. Imate pravo da zivite onako kako vi licno zelite. Ukratko receno, zapitajte se sta vi zelite i ne dajte nikome da vam prica kako cete ziveti…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BIK

Udar planeta  ce doneti niz promena kada  ste vi u pitanju. Do  oktobra bi ste trebali vise da  imate strpljenja jer ovo moze da bude period kada  sve iz korena moze da se promeni. Sada ne bi ste trebali da ulazite u nove veze, ali  ni da zapocinjete  nove poslove. Morate pre svega da  shvatite sta je ono sto tacno zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 

 BLIZANCI

Period od  juna do oktobra  ce biti relativno miran kada ste vi u pitanju. To ne znaci da ce se neke vase zelje ostvariti, ali ono sto moramo da kazemo jeste  da u ovom periodu nece biti problema  i da ovo nece biti  dani kada cete silno patiti. To je ono sto moramo reci. Moguce je da ce neko iz vase proslosti pozeleti da se vrati u vas zivot ali sve ostalo samo od vas zavisi.

 

 RAK

Udar planeta  u mesecima koji su pred nama moze da promeni sve u vasem zivotu. Vi morate da se zapitate sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono  sto zelite od zivota. Moze  da se kaze da ce ovo biti dani kada ce u vasem zivotu sve biti moguce. Ako postoji neko prema kome imate iskrene emocije znajte da necete pogresiti ako toj osobi date priliku. Iskrena je prema vama iako se tako ne cini.

 

 LAV

Ovo ce biti period kada ce vama faliti strpljenja. Stvar je u tome sto vi sve zelite sada i odmah, a to bas i nije moguce.   Polako ali sigurno shvatate da ste pogresili i  koliko ste bili na neki nacini lakoverni kada ste dozvolili da od vas ode jedna skorpija. Udar planera i period do oktobra ce biti idealan za posao i karijeru ali na polju emocija nista nece ici onako kako zelite. To je ono sto morate da znate. Neke zelje se ne mogu ostvariti ma koliko da mi to zeleli.

 

DEVICA

Konacno cete biti srecni. To je ono sto moramo reci. Vama se smesi jedan zaista lep period i u to nema nimalo sumnje. Ako postoji neko do koga vam je stalo,  mislite o tome da li bi ste trebali to da mu i kazete. Samo nemojte odustajati od svojih namera.  Moguce je da ce period koji sledi biti vrlo dobar kada je u pitanju posao,ali nisu losi aspekti  ni za ljubav. Naravno, mnogo toga zavisi samo od vas.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2