Ljubav za ovaj utorak! Tezak dan za mnoge,a jedan znak ce biti apsolutni pobednik!

Ljubav za ovaj utorak! Tezak dan za mnoge,a jedan znak ce biti apsolutni pobednik!

2022-06-06 0 By Admin

   Dani prolaze,tako brzo da nismo ni svesni. No, evo koji znak ce tokom ovog dana moci da kaze da mu je konacno krenulo na bolje…

 

  OVAN

Utorak koji je pred nama ce biti prilika da sretnete jednu osobu iz proslosti. Moramo reci da je izvesno da ce ovo biti prilika da se zapitate sta je ono sto prema njoj osecate. Moguce je cak i da ce da se probude neke stare emocije,a to  nije ono sto vase srce zeli. Ali, cuda su moguca, imajte to na umu.

 

 BIK

Ovo moze da bude dan kada nista nece biti onako kako bi ste vi zeleli. Ali, znajte da sve bude i prodje i da ce tako biti i kada ste vi u pitanju. Moramo reci da  dolaze dani kada ce biti bolje, ali za danas bi bilo najbolje da ne pravite velike planove kako se na kraju ne bi ste razocarali. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da se vama smese lepi dani. Ali, utorak koji je pred nama nece nazalost biti lep i to je ono sto je izvesno. Moguce je da cete ovog dana doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Bice vam jako tesko zbog toga, jer ste tu osobu iskreno voleli i verovali ste joj.

 

RAK

Moramo biti iskreni i reci da je jasno da ste ovog puta svoje srce dali nekome ko ne zna da cuva to sto ima sa vama. Jasno je. Najbolje bi bilo da krenete dalje, i da date sansu nekome ko ce umeti da cuva to sto ima sa vama. Dakle, vreme je da svako krene svojim putem. Prestanite da gubite svoje vreme.

 

 LAV

Konacno cete i vi biti srecni. Konacno posle niza suza sve dolazi na svoje,a vi napokon dobijate sansu da vam krene na bolje. Ovo moze biti dan kada cete videti osobu do koje vam je stalo nakon duzeg perioda. Toliko vam je nedostajala da ce biti dovoljno da joj vidite oci, pa da mozete da poletite od srece…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ce ovo biti prilika da shvatite ko je osoba koja prema vama gaji posebne emocije. Ali, moze da dodje do razocarenja kada shvatite da to nije osoba do koje vam je stalo. Morate da joj kazete istinu.  Najgore sto mozete jeste da joj date laznu nadu. Mislite o tome  i znacete sta treba da uradite.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2