Veliki preokret! Evo kome stize ljubavni poziv – nekome nova ljubav,a nekome pomirenje!

Veliki preokret! Evo kome stize ljubavni poziv – nekome nova ljubav,a nekome pomirenje!

2023-06-08 0 By Admin

  U narednih par dana sve moze da se promeni.  Moramo biti iskreni i reci da nekome dolazi do ljubavnog preokreta…

 

   LAV

Dragi nasi lavovi, vi vec dugo cekate jedan poziv. Cekate poruku, cekate bilo kakav signal od osobe do koje vam je stalo.. Nekada vam se cini da bi ste vise voleli da vam kaze nesto ruzno,jer je sve bolje od tisine koju vam ona poklanja. Cuti sta god kazete, okrece glavu kada je sretnete, i ponasa se kao da ne postojite. To je ujedno i najbolnije za vas, ta njena ravnodusnost. No, znajte da postoji sansa da se to promeni. Moguce je da ce uskoro da usledi njen signal, cisto pokazatelj da ipak nije ravnodusna prema vama kako vi sada mislite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno, cinjenica je da treba toj osobi na delu da dokazete da se kajete ali i da ste se promenili jer je izvesno da ste je povredili. To je ono sto ona ocekuje. Da  joj dokazete da vam vise nikada nece pasti na pamet da  je na bilo koji nacin povredite, slazete, da ovog puta znate koliko ta osoba vredi.

Moguce je pomirenje i jos jedna ljubavna sansa za vas. Ali, imajte  na umu da mnogo od vas zavisi. To uopste nije osoba koja ce vam dozvoliti tek tako da   je imate ponovo u svom zivotu. Trebace jos mnogo vremena pre nego se medju vama nesto ponovo desi,ali svakako da za to postoje sanse. A do tada, dok vasa voljena osoba ne odluci da vam  se javi, da vam se obrati, da  ne ignorise svaku vasu poruku… Vama do tada ostaje da se trudite. I da date sve od sebe kako bi ste joj dokazali da znate da cuvate i cenite to sto sa njom imate. Moramo reci da je pomirenje u najavi, i da  je moguca vasa zajednicka, srecna buducnost. Ukoliko se vi promenite iz korena i dokazete joj svoju promenu, ozbiljnost i karakter. Istina je da ga bas i niste imali…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2