Ljubav za ovu sredu! Vreme je da jedan znak prizna gresku i  nekome kaze izvini!

Ljubav za ovu sredu! Vreme je da jedan znak prizna gresku i nekome kaze izvini!

2022-06-07 0 By Admin

  Ljubavne astro vesti za sredu, osmi dan meseca juna. Evo kome slede promene na bolje…

 

  OVAN

Za vas za ovu sredu imamo poruku da treba da se zapitate  sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Vi mozda toga niste svesni ali ono sto moramo da kazemo da je cinjenica da ste nekome dali laznu nadu. Ta osoba je zasluzila da zna na cemu je sa vama i vi to znate, ne odlazite razgovor.

 

BIK

Ovog dana nece biti velikih promena kada ste vi u pitanju. Sada vam je ljubav na prvom mestu ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ste svoje emocije dali nekome ko ne zna da cuva ono sto ima sa vama. Vreme je da se pomirite sa tim i da konacno date  nekome sansu, nekome ko ce znati da vas voli na pravi nacin.

 

 BLIZANCI

Ovo moze da bude dan kada cete shvatiti da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko ko ce umeti da vam na delu dokaze  da je ljubav emocija za koju se uvek vredi boriti. Poruka za vas za ovu sredu je da ni u kom slucaju ne smete da dozvolite sebi da dizete ruke od osobe koju volite…  Emocija je obostrana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Vazno je da kazemo da ce sve doci na svoje. Ali, ova sreda nece biti taj dan, i danas nije povoljno vreme za ljubav. Nemojte da dozvolite sebi da se i dalje borite za jednog  drugog raka koji vam je ko zna koliko puta dokazao da ne zna da ceni to sto ima sa vama.   U skladu sa tim, danas se fokusirajte na druge stvari.

 

 LAV

Vi treba da priznate da ste pogresili i da trazite oprostaj od voljene osobe.  Vreme je da joj kazete izvini jer je ona neko ko je itekako spreman da vam  oprosti. Imajte to na umu.

Sto pre priznate gresku,pre cete moci sa njom da nastavite tamo gde ste stali jer su emocije obostrane.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da ce ova sreda biti dan za vas. Vi ste  zodijak kojem moze  tokom ovog dana da krene na bolje i da vam se napokon dese neke lepe stvari.  Ako ste u vezi vreme je da mislite o tome da li zelite naredni korak, jer vasa voljena osoba sve vise razmislja o vasem zajednickom zivotu… Da li zelite isto? 

 

 VAGA

Ljubomora vam je sada veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, nema razloga da se tako ponasate i da ne verujete voljenoj osobi. Ona je prema vama iskrena  i nema razloga da sumnjate. Prepustite se emocijama, i uzivajte u tome sto mozete da ostvarite kada je ta veza u pitanju…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2