Zadnja sansa za pomirenje i srecu!Vreme je da znak zaboravi na ponos!

Zadnja sansa za pomirenje i srecu!Vreme je da znak zaboravi na ponos!

2023-06-14 0 By Admin

 Ovaj znak nikada nije prestao da voli bivsu ljubav. Dugo misli na nju,ali ga ponos sprecava da se javi, i da sve to prizna!

 

  JARAC

Zadnja sansa za vasu srecu kada je pomirenje sa osobom iz vase proslosti u pitanju. Nema nimalo sumnje da vam je do nje jako stalo. Mnogo mislite o njoj, cesto je cak i sanjate. Jasno vam je da na ovom svetu ne postoji nijedna osoba koja je slicna njoj. Ali, vama vas ponos, koji je oduvek bio naglasen kvari srecu. Ili, bolje da kazemo, zbog tog ponosa i ega vi nikako da krenete dalje. Nikako da zaboravite na sve i poslusate svoje srce, i pocnete da  se borite kako bi se vase zelje ostvarile. Jer, ta osoba jednako misli na vas  koliko i vi na nju. I shvatite da je doslo vreme kada se vama pruza sansa da nesto promenite. Znate li zasto?

Jer ste vi na neki nacin odgovorni sto se medju vama desio kraj ljubavne price. Vi ste bili voljeni. Vi ste imali nekoga ko je zbog vas bio spreman na sve i niste umeli i znali da tu osobu cenite  na pravi nacin! No, mislite o tome, i shvaticete da samo od vas zavisi hocete li  pokusati svoju srecu  da vratite u svoj zivot, i u svoje narucje…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vreme je da ucinite prvi korak. Jer, ako tako ne bude,  ta osoba do koje vam je stalo ce prosto dici ruke od svega sa vama, i vi necete moci da je krivite zbog toga. Znate li zasto?  Ona je dala sve od sebe kada je vasa ljubav u pitanju. Bila je iskrena, iskreno vas je volela, i sama je svo vreme od vaseg raskida.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2