Utorak koji je pred nama donosi  divnu vest – evo koga ce pozvati bivsa ljubav!

Utorak koji je pred nama donosi divnu vest – evo koga ce pozvati bivsa ljubav!

2022-06-13 0 By Admin

    Utorak je pred nama. Evo prilike da  saznate sta vam donosi kada je ljubav u pitanju.

 OVAN

Utorak nece doneti nikakve promene u vas zivot. To je ono sto je sasvim sigurno. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da  je cinjenica da vi ocekujete mnogo. Nista vam nece i ne moze pasti sa  neba. To je ono sto morate da imate na umu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da ce ovaj dan  biti sansa da se uverite u to da vas neko voli. Ono sto    je vazno da imamte na umu jeste da treba da se prepustite ljubavi. Moguce je da cete biti srecniji nego sto sada mozete i da zamislite.

 BLIZANCI

Ovaj dan ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite i ko je osoba koju zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo, onda to nemojte kriti. Zivot je samo jedan i borite se za ono sto zelite. Sve i da ne uspe, bar cete znati da ste probali.

 

 RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da treba da imate na umu da vas neko voli  i da su velike sanse da je rec o osobi iz proslosti. Morate da  znate da  je na vama da li cete   odluciti da se vratite na stare  staze i da  znate da to podrazumeva da predjete preko ponosa.

 LAV

Ljubomora vase voljene osobe ce vam u toku dana praviti probleme. Odani ste joj   i verni ali ono sto moramo da kazemo jeste da je ona presla svaku granicu kada je o ljubomori rec. Svesna je toga da to ne valja ali je jace od nje…

 

DEVICA

Ono sto  treba da kazemo jeste da je za ljubav potrebno dvoje. To je istina koju vi necete da prihvatite jer je stvar  u tome sto se  uporno nadate da ce vam neko dati jos jednu sansu, a nece. Ta osoba je krenula dalje i ne misli da se vraca na stare staze.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2