U narednim danima slede igre sudbine!Evo ko mora da se pazi,a ko ce se radovati!

U narednim danima slede igre sudbine!Evo ko mora da se pazi,a ko ce se radovati!

2022-06-17 0 By Admin

  Sudbina ima svoje planove…Mnoge od njih ne zelimo,ali za sve postoji razlog.

 

  JARAC

U narednim danima, treba da razmislite o svemu i da shvatite sta je zapravo ono sto zelite. Ili, bolje da kazemo, da se zapitate ko je osoba do koje vam je iskreno i od srca stalo! Jer, u vasem zivotu sada postoje dve osobe koje  prema vama gaje jake emocije. Istina je da one medjusobno znaju jedna za drugu, i  da se obe nadaju da cete upravo njima pokloniti svoje srce.  Ovo je zapravo igra sudbine za vas ali i neka vrsta zivotnog testa kada je vas znak u pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Imamo vazan savet.  Dakle, ako  je vase srce zauzeto,  onda treba to i da kazete. Ako vam je stalo do nekoga onda to i recite, bas kao i u slucaju da zelite svoju slobodu. Sve je bolje od toga da nekome dajete laznu nadu, a to cinite, mada nesvesno. To je samo zato sto ne zelite da kazete istinu za koju ste sigurni da moze nekome da slomi srce. No, sada  je krajnje vreme da kazete bas onako kako jeste. Jer, ako jednu od tih osoba volite, vreme je da ona to i sazna i da se napokon desi pocetak vase ljubavne price. Sa druge strane,  naravno da ce onoj drugoj osobi biti tesko, ali ona ce  krenuti dalje i vremenom naci nekoga ko ce je voleti kako zasluzuje.

Jarcevi koji vec kraj sebe imaju nekoga mogu da se nadju u situaciji da saznaju da  ih je voljena osoba za nesto slagala.  Od vas zavisi hocete li joj to oprostiti,ali pre nego donesete konacnu odluku pricajte otvoreno sa njom. Moguce je da ce to biti neka vrsta provere kolicine vase ljubavi.  Znajte da prava ljubav uvek pobedi.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2