Tarot citanje za drugi deo godine: Vasa sudbina do  januara!

Tarot citanje za drugi deo godine: Vasa sudbina do januara!

2022-06-18 0 By Admin

  Danas donosimo vesti o tome sta vas vazno ocekuje do kraja tekuce godine.

 

 OVAN

Tarot citanje za vas  otkriva da nece biti znacajnih promena u vasem zivotu. Mozemo da kazemo da ce sve ostati isto. Vazno je da izbegavate donosenje vaznih odluka, odnosno da ne  obecavate nista u sta niste sigurni. Za sve je potrebno vreme, a vi ni u kom slucaju ne bi ste smeli da reagujete ishitreno. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Jako je vazno da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Tarot citanje do kraja godine za vas nosi poruku da njemu treba da date sansu. Ako ste slobodni nema bas nijednog razloga da mu ne date priliku da vam dokaze i pokaze svoju ljubav na delu. Tu se mozda krije i vasa zivotna sreca. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Ovo ce biti dani kada ce zvezde biti na vasoj strani. Jedna vaga vam je vrlo vazna,ali ono sto vi ne znate jeste da ona prema vama oseca isto. Itekako je moguce da cete u danima koji sledi shvatiti da treba da se prepustite. Vama sledi jedan zaista lep period i moze se reci da ce drugi deo godine vama biti jako lep.

 

 RAK

Ovo ce biti dani za promene. Dani kada ce vama biti jasno da je nekome stalo do vas. Da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Moramo da kazemo da je vazno da se fokusirate na emocije. Vama se tokom jula meseca smesi jedno lepo poznanstvo koje ce ostaviti veliki trag u vasem zivotu i mnogo promeniti.

 

  LAV

Tarot citanje za drugi deo godine za vas je povoljno. Vi cete drugu polovinu ove godine provesti u relativno lepom raspolozenju. Naravno da ce biti nekih problema,jer nikome zivot nije savrsen, ali vazno je reci da cete iz svega izaci kao pobednik. Osim za posao,krece vam lep period i za ljubav i to treba da iskoristite.

 

DEVICA

Ljubav je ono sto ce vam biti na prvom mestu u mesecima koji su pred nama. To je zato sto zelite da imate nekoga svog. No, prava osoba moze uci u vas zivot tek sredinom jeseni,a do tada je bolje da ste sami. Inace bi moglo doci do velikih razocarenja u vasem zivotu, a samim tim i slomljenih srca. Za posao vam sledi jako dobar period.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2