Ljubav za subotu: Ovaj 18. jun ce nekome promeniti zivot!

Ljubav za subotu: Ovaj 18. jun ce nekome promeniti zivot!

2022-06-17 0 By Admin

Mesec jun je mesec koji nam donosi leto i letnje promenade, a ovaj dan u junu ce promeniti neciji zivot iz korena!

OVAN

Zivot koji ste ziveli do sada nije bio nesto cime biste se mogli pohvaliti. Dani su vam  monotoni i uobicajenog ritma, ali ce neke male promene da svakako donesu veliko poboljsanje. Na vasu srecu, promene slede od ovog dana. I vasa radost zbog takvih, kakve jesu!

 

BIK

Vas zivot ce dovesti do pomaka na emotivnom planu i to je ono sto ste i zeleli. Vas partner ce konacno uvideti sta ima u vama, i ko se to tako lepo ume da postavi prema njemu. Ako do sada niste uvideli da moze biti daleko bolje, pocnite vec sada!

 

BLIZANCI

Vas emotivni zivot je postao mrtvo  more, ali bi se moglo ustalasati. Mada ne verujete da se mogu desiti neke promene, ipak hoce i to vrlo bitne. Vas partner ce pozeleti da se uveri gde ste i kako stojite sa vezom, i moze li se ona ikako popraviti?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Partner ce vas pozurivati na neke korake, a vama ce to da smeta. Zelece da donesete neke vrlo bitne odluke, koje vas kasnije mogu kostati srece.Dok vi zaista zelite o svemu da dobro i duboko razmislite, on se ljuti i kao da vas  uslovljava. Danas morate reci stop!

 

LAV

Samo jedan vas pogled, danas ce biti znak simpatije jednome ovnu.  Verujte da ce vas taj  pogled da   ulije novu snagu i dodazne simpatije.  Zivot ce vam se drasticno promeniti na bolje, a to ce poceti jos od ovog dana.  Zaljubicete se sasvim nenadano!

 

DEVICA

Ovo ce biti dan koji ce promeniti  sav va zivot u celini.  Partner ce vas iznenaditi sa otvorenom ponudom da pocnete ziveti skupa.  Mada tu temu do sada niste nikada otvarali, utoliko ce biti zanimljivija, a vi srecniji. Bice to kruna vasih snova, a vi najsrecniji u danu koji cete vecno pamtiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2