Od sudbine se ne bezi:Karma stize,nekoga nagradjuje,a nekoga kaznjava!

Od sudbine se ne bezi:Karma stize,nekoga nagradjuje,a nekoga kaznjava!

2023-06-23 0 By Admin

Slede dani kada ce se desiti mnogo promena u zivotu znakova. No, naravno, ne svih, ova cetiri znaka ce moci da kazu da vise “ne drze konce” svog zivota u rukama…

 

STRELAC

Karma ima plan za vas, ali vi vec znate o cemu je rec…Vama sledi novi pocetak. Mnogi pripadnici vaseg znaka ce u danima koji su pred nama  da se presele. Mozda je to promena na bolje,ali moguce je i da ce vam ovo tesko pasti. Neki od vas ce samo promeniti adresu, a ostati u istom mestu, a neki ce prosto otici daleko. Svaki pocetak je tezak, i nece vam ovo lako pasti, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da se za vas otvaraju razni horizonti.

Recimo,neki pripadnici vaseg znaka ce upoznati osobu koja ce vasem zivotu dati jedan novi smisao. Moguce  je cak i da cete se iznenada zaljubiti, i da ce vam to preselenje omoguciti  da konacno nadjete svoju srodnu dusu.

Bilo kako bilo, dragi strelci, karma je za vas spremila plan i to je nesto od cega se ne bezi. Ukoliko ste sada u situaciji kada krijete neku vaznu tajnu, znajte da je vreme da je kazete. Jer, ona ce isplivati na povrsinu, i time moze doci do toga da razocarate neke drage ljude. Prosto, vreme je za istinu, jer je sve drugacije kada imamo hrabrosti da priznamo gde smo pogresili, ali i da otkrijemo da zelimo da ispravimo svoje greske.  Imajte na umu da osim nove ljubavi i nove sanse za srecu, vrlo lako moze  doci do poslovnog uspeha pa i ostvarenja vasih najvecih poslovnih ciljeva.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da vi nemate cega da se plasite. Vi ste onaj znak koji je oduvek cinio dobro. Znak koji pre svega ima divnu dusu i  u skladu sa tim,treba da se radujete. Jednostavno, doci ce do toga da budete nagradjeni  za sve lepo i dobro sto ste  u zivotu uradili. Moramo da budemo iskreni prema vama i kazemo da je moguce da cete dobiti sansu da se pomirite sa nekim iz proslosti, ali da ce vam to biti velika greska. Nemojte gledati unazad. Karma stize u vas zivot sa namerom da vas nagradi za sva vasa dobra dela. Tako da, drage vodolije, ukoliko ste sada slobodne znajte da je samo pitanje dana kada ce to da se promeni. To mozda nece biti fatalna ljubav kao sto bi ste vi zeleli, ali svakako da ce doci do toga da se vase emotivne zelje konacno ostvare.

Ako ste sada u vezi, znajte da nije nemoguce ni da vas vasa voljena osoba zaprosi. Naravno  da samo vi znate da li je to ono sto zelite, i da li vas to raduje, ali svakako da mogucnost za to postoji. Bilo kako bilo, nema razloga da imate strah od buducnosti, jer onaj ko cini dobro kao vi, moze dobrom i da se nada…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2