Ovog utorka,21. juna,pocinje vladati rak:Ljubavni horoskop za narednih mesec dana!

Ovog utorka,21. juna,pocinje vladati rak:Ljubavni horoskop za narednih mesec dana!

2022-06-20 0 By Admin

 Pocinje vladavina Raka, evo sta vas ceka u periodu koji je pred nama.

 

 OVAN

Moramo reci da je ljubavni horoskop za vladavinu raka za vas povoljan. Moguce je da ce ovo biti period kada su cuda moguca i kada ce sve doci na svoje,sto je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da vam slede dani kada cete shvatiti da cak vredi imati i pogresne izbore  jer vama sledi dolazak one prave osobe.

 

 BIK

Pocinje vladati rak,a vi ste negativni i neraspolozeni. Cinjenica je da vam sada jako tesko pada vasa samoca ali ono sto moramo da kazemo jeste da ne mozete bas nista da uradite kako bi se to sprecilo. Fali vam strpljenja,fali vam emocija,ali prosto receno,sve je to igra sudbine. Dok bude vladao rak za vas je najbolje da ne donosite vazne odluke.

 

 BLIZANCI

Jedan rak je spreman na sve ne bi li vas imao pored sebe. To je ono sto moramo da kazemo. Ukoliko mu date sansu moguce je da cete uz njega pronaci sve  ono sto ste oduvek zeleli. Ali,moramo vas upozoriti da je on ranije bio jako povredjen i da nakon svega ne moze nikome da veruje….

 

 RAK

Vasa vladavina,vreme vasih rodjendana, i sreca. Konacno sve dolazi na svoje, i konacno vama nece faliti emocija. Ako postoji neko prema kome sada imate emocije znajte da je vreme da  mu to i kazete. Cuda postoje i cuda mogu da se dese onome ko u njih veruje. Mislite o tome, jer  je sve moguce kada je neko dobar kao vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Sve je napokon doslo na svoje. To je ono sto moramo da naglasimo. Jedan lav je iskren prema vama i skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Ako mu date priliku moguce je da cete  vas dvoje doci do svog cilja i ostvariti zajednicke snove. Cini se da vam ljubav kuca na vrata. Otvorite ih i uzivajte…

 

 DEVICA

Pocinje vladati znak koji je osecajan i romantican,ali vi ste nervozni i neraspolozeni. Ako zelite da se to promeni morate vise da radite na svojim emocijama i da prestanete vec jednom da trosite svoje vreme na ljude koji vas nisu vredni.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jednom lavu stalo do vas.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2