Lavu neko daje drugu sansu,Blizanci ce biti nagradjeni,Strelac najsrecniji…

Lavu neko daje drugu sansu,Blizanci ce biti nagradjeni,Strelac najsrecniji…

2022-06-21 0 By Admin

 Vazno je da se zapitate sta je ono sto zelite, ako ste rodjeni u ova tri znaka. Mozda vam se zelje ostvare.

 

 LAV

Vi cete dobiti drugu sansu za srecu. Ukoliko je doslo do prekida sa osobom do koje vam je stalo imajte na umu da je cinjenica da ce doci do nove prilike. Postoji neko iz vase proslosti ko i dalje misli na vas. Ta osoba zapravo nikada nije uspela da vas preboli. Dugo je cekala da vi ucinite prvi korak kako bi ste vi bila ta osoba koja prva priznaje emocije. No, to se nije desilo, i sada je vasa bivsa ljubav pozelela da ucini isto. Da ona bude ta koja se bori za ljubav.

Buduci da je  i vama iskreno stalo,bicete  iskreno srecni kada dodje do toga da saznate da  vas ta osoba i dalje voli. Kada dodje do toga da vam se javi i da vam prizna sve sto oseca,ponasajte se u skladu sa situacijom. Recite joj istinu,  priznajte joj koliko vam je zapravo drago i koliko ste srecni sto vas i dalje voli! Dakle,zaboravite na ponos. Borite se  za  ono sto  zelite i dozvolite sebi da budete iskreni. Ljubav postoji,ona je obostrana, a nova sansa za srecu je sada pred vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nije vam bilo lako. Vas zivot nije bio lak. Ali, konacno dolazi do promena. Vama zivot daje drugu sansu i konacno cete biti nagradjeni za sve lepe stvari koje ste ikada uradili. Vi dobro znate da ih nije bilo malo, pa  u skladu sa tim nije ni cudo sto cete  imati priliku  da zivot pocnete ispocetka. Ako ste sada slobodni,imajte na umu da dolazi do susreta  koji ce mozda cak biti i ljubav na prvi pogled. Moguce je da u ovom trenutku cak i nemate veru u ljubav,ali cuda postoje, i cuda ce uslediti u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2