Ljubavni tarot za naredne dane:Ovaj znak ce doneti najvecu odluku…

Ljubavni tarot za naredne dane:Ovaj znak ce doneti najvecu odluku…

2022-06-22 0 By Admin

 Mala astro ljubavna prognoza za dane pred nama…

 

 OVAN

Ljubavni tarot za vas nosi poruku da je jako vazno da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Morate da se odlucite da li cete slusati svoje srce ili svoj razum. Moguce je da ce doci do toga da vam se javi jedna osoba iz vase proslosti. Samo od vas  zavisi hoce li biti i deo vase buducnosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ovo ce biti dani kada ce vam biti jasno da je vazno da mislite na sebe. Dugo ste pokusavali da drugima ugodite,a na svoje ste zelje zaboravljali. Vreme je da se tome stane na kraj. Ukratko receno, bitno je da  ucinite onako kako vama odgovara. Ako postoji neko do koga vam je stalo,borite se za tu osobu.

 

 BLIZANCI

Ljubavni tarot za vas nosi poruku da je od  velike vaznosti da radite ono sto vam nalaze vase srce. Vi ste iskreno voljeni i morate tu osobu da cuvate. Moguce je da neki drugi ljudi pokusavaju da uticu na vas,ali zapravo je jedino vazno ono sto vi licno osecate. Pustite da vas vodi vase srce i sreca vas nece zaobici.

RAK

Ovo nece biti sjajni dani za ljubav,ali nema nimalo sumnje da hoce za karijeru. Vodite se cinjenicom da je za vas sada bolje da se fokusirate na posao jer cete dobiti sansu da na ovom polju jako napredujete. Kada su u pitanju emocije,bolje je da sacekate jos malo, doci ce prava osoba kada se budete najmanje nadali.

 

LAV

Konacno ce vam biti jasno da vasa voljena osoba prema vama nije ravnodusna. Ljubavni tarot za vas je jako povoljan. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da je jednom lavu stalo do vas, pa za slucaj da je vase srce slobodno treba da razmislite o tome da mu date sansu. Znajte da se ljubav desi kad se najmanje nadamo.  

 

DEVICA

Ljubavni tarot za vas je jako pozitivan i nema sumnje da ce uslediti lepi trenuci u vasem zivotu. Stalo vam je do jednog jarca, i saznacete da on prema vama takodje gaji iskrene i ciste emocije.  Vrlo je moguce da ce doci do pocetka jedne lepe ljubavne price. Slusajte svoje srce, ono bez imalo sumnje ume da proceni ko je osoba koja je za vas prava.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2