Ljubav za cetvrtak:Najvaznije je da slusate srce,a ne tudja misljenja!

Ljubav za cetvrtak:Najvaznije je da slusate srce,a ne tudja misljenja!

2022-06-22 0 By Admin

  Ljubav za cetvrtak.Jedan znak moze da ocekuje neocekivano…

 

OVAN

Kada je u pitanju ovaj dan, bitno je da znate da je ispravno ono sto kaze vase srce. Sada se mnogi ljudi vama bliski mesaju u vas emotivni zivot i to je greska. Ne smete nikome dozvoliti da vam prica kako cete ziveti ni koga cete voleti. Mislite o tome.

 

BIK

Jedan rak je iskren prema vama.U to nema nimalo sumnje. Skoro da nema toga sto ne bi ucinio kako bi vas usrecio. To je vrlo vazno da kazemo. Ako mu date priliku necete se pokajati, jednostavno receno, on je osoba koja moze da vam pokaze novu dimenziju ljubavi i emocija.

 

 BLIZANCI

Voljeni ste. To je ono sto je jasno i izvesno,ali problem nastaje sto vase srce ne oseca isto prema toj osobi.Vama je jasno da je ta osoba vredna vase ljubavi ali nikada niko srcu nije mogao narediti koga ce voleti. Recite joj istinu  i nemojte kriviti sebe,nije do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Jedan lav je spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Ali ono sto moramo reci jeste da je on svestan toga koliko zasluzuje i on ce zeleti da  mu bude uzvraceno istom merom. Ako u vasem srcu postoji neko drugi onda svakako da treba tom lavu da kazete istinu  jer on zivi u laznoj nadi.

 

LAV

Vama  ovaj dan nece doneti nista posebno ali ce vam svakako prijati sto znate da postoji jedna vaga koja prema vama gaji jake emocije. Ona je iskrena,ona je neko ko ume da cuva  ljubav i neko ko zna da usreci. Ako ste sada sami,tu osobu  treba da cenite i da joj date sansu i priliku.

 

DEVICA

Odlicno se osecate. Sada dolaze dani kada ce mnogo toga doci na svoje,pa i na polju ljubavi. Ali moramo da kazemo da je vazno da pazite kome sta obecavate.Sada ipak nije pravo vreme za ulazak u vezu sa bilo kim,ako niste sigurni da prema toj osobi imate iskrene namere i emocije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2