Od srede do nedelje:Do kraja sedmice,jedan znak donosi najvecu zivotnu odluku!

Od srede do nedelje:Do kraja sedmice,jedan znak donosi najvecu zivotnu odluku!

2023-08-01 0 By Admin

Tacno smo na sredini i ove junske sedmice. Kao da je jun poceo “juce”,a sad odbrojavamo do njegovog kraja…

 

 OVAN

Od srede do nedelje vi cete biti relativno lepo raspolozeni. To ne znaci da ce doci do nekih velikih promena,ali prosto cete uzivati u onom sto imate.  Sitnice su jako krupne stvari i vi ste  to shvatili. Moguce je da cete dobiti priznanje za svoj rad i trud, a sto se tice emocija ovo ipak nije pravo vreme za velike promene.

 

 BIK

Vi ste od pocetka ove sedmice biti nervozni,ali se od srede vase raspolozenje polako popravlja. To je zato sto ce jednostavno doci do toga da se uverite da je jednom raku stalo do vas. Mnogi pripadnici vaseg znaka ce poceti emotivnu vezu sa njim i velike su sanse da cete kraj  njega ostvariti svoje snove i uveriti se da prava ljubav postoji.

 

 BLIZANCI

Trenutno ste jako zabrinuti i cini se da imate velike probleme,ali polako. Znajte da sve moze doci na svoje i da nema sumnje da ce tako i biti. Potrebna vam je podrska onih koje volite, i ponasajte se u skladu sa tim. Nemojte da cutite, vec otvoreno recite da zelite pomoc, savet, zagrljaj. Sve bude dobro na kraju.

 

 RAK

Konacno i za vas dolaze dani kada ce sreca biti moguca. Od srede do nedelje ce doci do promena na polju vase karijere. Moguce je da ce neki pripadnici vaseg znaka pozeleti da  saznaju ko je osoba koja prema vama gaji iskrene emocije. Iznenadjenja su moguca, jer i ne slutite da je rec o nekome koga svakodnevno vidjate.

 

 LAV

Odlicno ste raspolozeni jer osoba do koje vam je stalo konacno daje neke signale.. Ne kazemo da ce vam dati sansu,ali konacno je pocela da reaguje na vase poglede i  poruke. Vama je jasno da ste pogresili sto niste znali da je cuvate. Ali,ako vam da jos jednu priliku to ce ujedno biti najlepse sto vam se desilo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Jedan rak je spreman da ide na sve ili nista zbog vas. Voli vas iskreno i to je jedna od onih ljubavi kakve se samo mogu pozeleti. Nas iskreni savet je da dobro razmislite sta je ono sto zelite ali i sta je u ovom trenutku za vas najbolje. Ako mastate o jednom  lavu ili ovnu, onda pomenutom raku recite istinu kako se ne bi vise nadao.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2