Naredna tri dana donose tugu, iznenadjenja, rasprave, a samo jednom znaku obradovanje!

Naredna tri dana donose tugu, iznenadjenja, rasprave, a samo jednom znaku obradovanje!

2022-06-20 0 By Admin

Narednih dana slede brojna desavanja i razlicite emocije, a sve sto  se bude desavalo svima, svakako ce da donose  iznenadjenja. I to bas onakva, kakvim se nisu nadali…

OVAN

Obradovanje vam se, nazalost, nece desiti. Iznenadjenja vam nisu sklona, bilo da su ona prijatna ili neprijatna. Ipak ce vam se upravo desiti ono sto niste ni pomislili da moze.Mada se klonite nekih losih situacija i ne upustate se u rasprave, moracete. Neko ce vam stati na zulj.

 

BIK

Vreme je da pokazete ko ste i da onim dokonim stanete na put. Zato cete se svim silama truditi  da ne obracate paznju na one koji vas zele posvadjati sa voljenim.  Zelite se pokazati u najboljem svetlu i sami i sa patnerom. Samo zato, da bi oni pogeli svoje glave, pustite da vas ponese obradovanje.

 

BLIZANCI

Zabrinuti ste zbog poslednjih desavanja i ne znate kuda vas vode i kuda vas mogu odvesti. Vasa  paznja je u pripravnom stanju i zelite da dobro promislite i donesete neke nove odluke.  Bas takve velike promene, kakve ranije niste ni pomisljali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Slede vam neki novi momenti, ali na vasu zalost, cekali ste obradovanje. Za sada ce ono da izostane, ali nemojte ocajavati previse. Prvi dani ce vas razocarati, ali vam onda sledi obradovanje koje ce vam doneti sve o cemu ste mastali.

 

LAV

Osecate veliko razocarenje zbog jedne osobe, ali  bice samo trenutni osecaj. Kada otvorite teme i kad vam iznese obrazlozenja, verujte da cete se razumeti.Vase srce nece moci da se ljuti, pa cete rado zaboraviti prvobitan osecaj i prekrojiti ga u lepse osecanje.

 

DEVICA

Imate brojne obaveze i dok vi jurite za njima da ih zavrsite, partner vas ne razume. U vasoj vezi su stalne rasprave, jer ih sami uzrokujete, a da niste skrivili.Partner vas mora razumeti, i morao bi da shvati obaveze i da se zivi od dinara, a ne od provoda.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2