Ovaj par se ludo voli,ali su svi protiv te ljubavi:Evo da li im sledi kraj!

Ovaj par se ludo voli,ali su svi protiv te ljubavi:Evo da li im sledi kraj!

2023-07-06 0 By Admin

  Neke ljubavi su prave i jace od svega, a nekima prosto nije sudjeno da traju…

 

  RAK I JARAC:

Vi ste par koji se ludo voli. Iako se cesto medju vama desavaju prekidi, cinjenica je da ste  neko ko gaji iskrene i ciste emocije jedno prema drugom. Ono sto moramo da naglasimo jeste da vam je jasno da postoji  ko zna koliko prepreka za tu ljubav, ali vi morate da naucite da cuvate ono sto imate jedno sa drugim, jer je to osnova svega. Moramo reci da vam dolaze dani kada je jasno da cete morati da se borite svim silama. Samo u tom slucaju mozete da pobedite i da ta ljubav ima osnovu i svrhu.

Vrlo je vazno da kazemo da je  u ovom slucaju bitno da ne odustajete od svojih emocija i da ostanete jedno kraj drugog, jer je to izmedju vas ono pravo i to je jedino sto je bitno. Drugi ljudi uticu mnogo i  pokusavaju na sve nacine da vas razdvoje. I uspece u slucaju da vi kao par ne budete sigurni jedno u drugo. Poverenje medju vama mora da postoji…  I to toliko jako da ni u kom slucaju ne smete da odustanete  i da posumnjate u to da je voljenoj osobi stalo koliko i vama. Imajte na umu da vasa ljubav moze da pobedi bas svaku prepreku ukoliko vi budete ta osoba koja ce svim silama da cuva i brani ono sto joj pripada!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ova veza vrlo lako moze da bude karmicka pod uslovom da oboje smanjite svoju ljubomoru. To sto vi imate je pravo, jako i iskreno i u to nema nimalo sumnje. Nemojte nikome da dozvolite da unisti ono sto vi jedno pored drugog imate…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2