Ljubavna subota – evo ko ce danas jako da pati,a ko da se zaljubi!

Ljubavna subota – evo ko ce danas jako da pati,a ko da se zaljubi!

2022-07-15 0 By Admin

 Ova subota ce biti vrlo lepa i posebna, ako ste rodjeni u ova dva znaka…

 OVAN

Ova subota ce biti prilika da se uverite u to ko je osoba koja prema vama ima posebne emocije. Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste iskreno srecni i da je napokon sve onako kako bi i trebalo da bude. Nekome je iskreno stalo do vas i dobicete dokaz za to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da ce ova subota biti vrlo lepa. Vi cete dobiti priliku da se uverite da postoji jedan rak koji bi sve  ucinio za vas. Uz samo malo srece  vi bi ste mogli da  tokom ovog dana dobijete ono sto najvise zelite.

 BLIZANCI

Vama jako smeta   ljubomora koju vasa voljena osoba oseca. Ne znate kako da se ponasate ali  ono sto moramo da kazemo da je to samo zato sto joj je iskreno stalo do vas. Neko ste  ko je voljen i zato  znajte da iskreni razgovor moze sve da resi.

 RAK

Ova subota  vama nece doneti nista posebno. No, to ne znaci da treba da patite vec prosto da uzivate u onom sto vec imate. Samim tim treba da se malo opustite   i da shvatite da necete i ne mozete dobiti  vise od onog sto vec imate. Mislite o tome.

 LAV

Smesi vam se pomirenje sa osobom do koje vam je stalo. To ce mozda da usledi vec danas. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ta osoba odlicno zna  koliko ste vi emotivno nestabilni i ovog ce puta ici na sve ili nista.

 DEVICA

Treba da kazemo da ste voljeni vise nego sto mozete da zamislite. Neko vas iskreno voli i smese vam se jako lepi trenuci u danu koji je pred nama. Cini se da je neko spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2