Ljubav za subotu: Jednom znaku ce vikend poceti na najlepsi nacin!

Ljubav za subotu: Jednom znaku ce vikend poceti na najlepsi nacin!

2022-07-22 0 By Admin

Pred nama je subota. Saznajte  sta ce vam ovaj dan doneti kada je ljubav u pitanju.

 

 OVAN

Ljubav ove subote nece biti ono sto vi zelite. Vikend vam  bas i nece poceti onako kako bi ste  hteli. Moramo da kazemo da nema sumnje da je jednom lavu stalo do vas jako,ali on jos uvek nije spreman da vam svoju ljubav dokaze  na pravi nacin.

 

 BIK

Konacno ce i vama krenuti na svim poljima. Prosli ste mnogo toga ali moramo da kazemo da ce  ova subota biti  jedan od onih dana kada  sve krece na bolje.   Gresite sto krijete emocije. Ako postoji neko do koga vam je iskreno stalo sada je pravo vreme da toj osobi kazete sve sto mislite, zelite i osecate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ljubav sada  ne bi trebalo da vam bude na prvom mestu. Neka ovaj vikend bude vreme kada treba da se posvetite poslu i da mislite na neke druge stvari. Moguce je da ce ovaj dan biti sansa kada cete moci da neke svoje zelje ostvarite.

 

 RAK

Konacno ce sve doci na svoje. Pred vama je jedan lav, koji je spreman na mnogo toga ne bi li vas usrecio. Samo od vas zavisi hoce li se medju vama nesto desiti ali imajte na umu da bi ovaj vikend mogao da oznaci pocetak jedne vrlo lepe ljubavne price. Ostalo je na vama.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Postoji neko ko prema vama gaji jake emocije i vi u tome iskreno uzivate. Sve vam je vise u mislima ta osoba i polako shvatate da je ona  zasluzila da kraj nje zapocnete neku novu dimenziju svog zivota.   Bitno je da kazemo da sada nema mesta za ponos.

 

 DEVICA

Ljubav ce vam biti na prvom mestu.  No, ono sto moramo reci jeste da je vazno da jedan lav bas i nije iskren prema vama. Odlucite se  na koju cete stranu. Samo od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji su pred nama. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju i da ispunite.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2