Od slomljenog srca do prave ljubavi: Saznajte kako ce se sudbina poigrati sa  vasom sudbinom!

Od slomljenog srca do prave ljubavi: Saznajte kako ce se sudbina poigrati sa vasom sudbinom!

2022-08-11 0 By Admin

   Slomljeno srce ce nekome  srusiti nade…

 

 

Lav

Jako je vazno da kazemo da je sada i vama  jasno gde ste pogresili.Imali ste kraj sebe osobu koja je bila spremna na sve ne bi li vas  usrecila.. No, vama ni to nije bilo dovoljno. Vi ste pozeleli da imate i nju i vasu slobodu, i prosto se sve zavrsilo.

Ono sto vi ne znate jeste da je ta osoba krenula dalje. Sa pravom jer je zasluzila da joj neko da ljubav koju vi nikada niste umeli. Ili, niste zeleli.Moramo da kazemo da je vrlo vazno da imate na umu da je potrebno da    znate da se vreme ne moze vratiti. Sto znaci,  ma koliko da se vi sada kajali prosto vam ne vredi jer ne mozete nista promeniti.

Imali ste srecu  i imalis te osobu koja bi sve ucinila za vas ali vama je bilo malo. Sada vam jedino ostaje da se pomirite sa tim i da krenete dalje.Cinjenica je da vam nikada nece uspeti da oprostite sebi  sto ste tako olako dozvolili da vam sreca izmakne iz ruku. No, sve je tako kako jeste, i ne vredi da se nadate necemu sto se prosto nece i ne moze ponoviti.

 

 

 Rak

Moramo da  kazemo da nema sumnje da su pred vama dani za emocije. Da su pred vama dani tokom kojih cete imati priliku da  se uverite u to da vas neko voli. Osoba ste koja je uvek pokusavala da usreci one koje voli  i nema nimalo sumnje da je doslo vreme da vam se dobro dobrim vrati.

Vi cete u danima koji su pred nama dobiti priliku da u svoj zivot vratite jednu vagu. Ona je neko ko dobro zna koliko vi vredite  i nema sumnje da ce sve da ucini da vas ponovo osvoji. A ako  joj to podje za rukom znajte da ce uciniti sve sto moze ne bi li vas usrecila. Mozemo da kazemo da vam slede dani   za ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2