Prolili su more suza,ali ovim znacima Bog konacno poklanja srecu!

Prolili su more suza,ali ovim znacima Bog konacno poklanja srecu!

2022-08-22 0 By Admin

Vreme je da se kolo srece okrene, i da oni koji su plakali, pocnu da se raduju…

 

SKORPIJA

Ako je bilo ko na svetu prolio more suza,onda ste to vi. Vas zivot nikada nije bio lak. Prosli ste mnogo toga i patili ste kao niko na svetu iako to niste zasluzili. Jednostavno vam se neretko cinilo da ispastate zbog tudjih gresaka.  Vi ste dobar covek koji uvek ispadne najgori, jer vam se desavaju ruzne stvari, za koje niste krivi, i koje niste zasluzili.

Ali,drage skorpije, vreme je da se sve dovede u red. Vi cete u danima koji su pred nama shvatiti da postoji neko ko prema vama gaji jake i snazne emocije. Rec je o osobi koja vas je iskreno zavolela i koja vec neko vreme cuti o tome, samo jer se plasi vaseg odbijanja. Vreme je da se istina sazna. I kada ta osoba odluci da prizna ono sto oseca prema vama, dajte joj sansu. Cak i ako je rec o nekome za koga mislite da nikada necete moci da imate sa njim vise od prijateljstva… Samo mu dajte sansu. Nema bas nimalo  sumnje da ce sreca uci u vas zivot i da cete  pored te osobe da shvatite da je vredelo cak i patiti, i imati lose izbore.

Ono sto dalje moramo da naglasimo jeste da je jasno da ste vi neko ko je istrajan u svojim namerama i planovima, i da cete na polju karijere biti vise nego uspesni. Nema nimalo sumnje da ste to zasluzili. Ceka vas jako mnogo posla, istina, i zadaci koji su pred vama nece biti laki, ali svakako da cete uspeti da ih resite na pravi nacin. Odnosno, na onaj koji ce vam doneti zaradu i bolje radno mesto. Svakako da ste sve to i zasluzili.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2