Posvadjane ljubavi se mire u narednom mesecu:Evo kome bivsa ljubav ne da mira!

Posvadjane ljubavi se mire u narednom mesecu:Evo kome bivsa ljubav ne da mira!

2022-08-26 0 By Admin

Vreme je da se posvadjane  ljubavi srede i izmire, ali jedan par ce slaviti pobedu svoje ljubavi…

 

OVAN

Vreme je za promene na polju ljubavi… Da li ce novi dani u mesecu koji sledi i vama da donese nesto lepo?I sami se pitate isto, i vreme je da vam se i odgonetne. Vi trenutno samujete, i posmatrate srecne ljubavne parove oko sebe. Uskoro cete i sami biti srecni i zaljubljeni u osobu sa kojom vam sledi susret.

 

BIK

Vasa  avantura  u koju ste zapali neplanski, postace  deo vase svakodnevice.Dugo ste bili sami i jednostavno vam se desila ljubav.  U ljubavi  ipak ne mozemo mnogo da slusamo razum. Nista niste razmisljali sta dalje i kako se dalje postaviti, ali zelite biti opusteni i ne opterecivati se unapred.Sta god bude i kako krene!

 

BLIZANCI

Skloni ste svadjama sa partneropm jer zelite da sve bude po vasem.Od vas se ocekuje da  popustite partneru i da se osecate duznim da mu ukazete popstovanje. Vasa ljutnja traje duze nego ste mislili a partner nece da popusti. Razmislite ko je vise kriv, pa ce se posvadjani da pomire.

 

RAK

Radujete se novom desavanju i vreme je da se desavaju bolje stvari. Ako je neko zasluzio, vama slede sve najbolje  po zasluzi.  Zapeli ste i vi u nekim stvarima,  pa ne date vise drugima da upravljaju sa vasim zeljama. Preko vase dobrote su osvajali poene za sebe.

 

LAV

Mislili ste da ce doci do pomirenja mnogo brze, ali sa jednom  skorpijom to ide teze. Bice da je za vas tvrd orah i da ste je precenili.Novi mesec ce doneti vasu ljubomoru i njen inat, ali cete se mnogo morati truditi da dodje do pomirenja.  Ipak je vreme da se posvadjani mire.

 

DEVICA

Ako ste i mislili da se necete  osecati duznom da nekome polazete racune, moracete. Posvadani  sa voljenim,  mislili ste da ce inat moci da nadvlada ljubav.Ipak cete shvatiti da je vreme da se srede mnoge stvari i moracete da partneru   obrazlozite  tamo gde ste pogresili. Vreme je da slavite pobedu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2