Ovi znaci su dugo patili  zbog bivse ljubavi,ali sada nova osoba ulazi u njihov zivot!

Ovi znaci su dugo patili zbog bivse ljubavi,ali sada nova osoba ulazi u njihov zivot!

2022-08-29 0 By Admin

  Neke ljubavi ne mogu da se prebole. Neke ne mogu da se zaborave, ali ima i onih ljubavi koje nam donose samo bol…

 

SKORPIJA

Istina je  da ste vi dugo patili zbog neke bivse ljubavi. Istina je i da ste toj osobi dali ko zna koliko sansi i prilika, i da se svaki put zavrsilo tako sto vam ponovo slomi srce i povredi vas. No, u danima koji su pred nama u vas zivot konacno ulazi jedna posebna osoba. Osoba koja ce umeti  da vam dokaze i pokaze na delu sta je to prava ljubav.

Kako je zapravo lepo imati nekoga ko je otvoren, i iskren prema nama, kako je lepo imati nekoga ko ume da voli iskreno. Moramo da kazemo da susret koji sledi nece biti ljubav na prvi pogled. Ali, svakako da hoce biti jedno lepo poznanstvo koje ce vremenom preci u prijateljstvo, a prijateljstvo u ljubav. Ta osoba  ce  umeti da vas razume. I ona sama je nekada bila povredjena i razocarana zbog ljubavi i zna kakav  je osecaj kada volimo pogresnu osobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nece biti navalentna  nego ce vam dati priliku da je dobro upoznate, i  iz dana u dan da shvatate da je vredna toga da joj date priliku. U isto vreme, vi cete polako zaboravljati osobu koju sada volite, sve ce vam biti jasnije da nije zasluzila vasu ljubav, ni da  joj date jos jednu sansu. Slede dani kada ce cuda biti moguca, i kada ce konacno da uslede u vasem zivotu. Istina je da ste dugo cekali da se desi prava ljubav, ali cini  se da  ce mesec septembar biti pravo vreme za to.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2