Horoskop za narednih sedam dana:Tarot karte ne grese!

Horoskop za narednih sedam dana:Tarot karte ne grese!

2022-08-31 0 By Admin

 Vreme je da se neke odluke donesu, ali i da  se neke zelje konacno ostvare.

 

 OVAN

Horoskop za narednih sedam dana je svakako jako povoljan kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko ko vas iskreno voli i nema sumnje da ce doci do toga da saznate o kome je rec. Cini se da vam sledi novi emotivni pocetak.

 

 BIK

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da vas voli jedan rak. On je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da je spreman da vam na delu dokaze  i pokaze svoju ljubav. Samo od vas zavisi sta ce se desiti medju vama ali ono sto moramo da kazemo jeste da vas iskreno voli.

 

 BLIZANCI

Horoskop za narednih sedam dana za vas nosi poruku da treba vise da marite za ono sto vi licno zelite. Da manje mislite o tome ko sta kaze vec da se zapitate sta je ono sto vama tacno treba. Ako postoji neko o kome sada mastate znajte da je pravo vreme da toj osobi to i kazete.

 

 RAK

Odlicno se osecate. Iz dana u dan vam je jasnije da vas voli jedan  lav i cini se da konacno dolaze dani kada cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Da ste konacno dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Nova sansa za ljubav.

 

 LAV

Sve je u redu. Konacno ste srecni i konacno imate kraj sebe nekoga ko je prema vama iskren. Horoskop za narednih sedam dana je svakako jako povoljan kada ste vi u pitanju. Treba da uzivate u onome sto imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da ste vi neko ko ce doziveti velike promene u danima koji su pred nama. Mnogo ste patili ali sada napokon dolaze dani kada ce sreca biti uz vas. Ako vam je stalo do jedne vage treba da razmislite o tome da li je doslo vreme da joj kazete sve sto vam je na dusi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2