Kako vas vide zvezde na pocetku novog meseca-vasa astro prognoza!

Kako vas vide zvezde na pocetku novog meseca-vasa astro prognoza!

2023-08-30 0 By Admin

Vasa astro prognoza  na pocetku  novog meseca  i istina kako vas vide zvezde!

OVAN

Prognoza vidi da ste povuceni u poslednje vreme i prezauzeti obavezama.One vas vuku na sve strane jer se trudite da radite i kuci, koliko i na poslu. Moracete sebi dati malo predaha jer zvezde vas vide preumornog. Nadjite dobro drustvo i sebi malo olaksajte tako sto cete se malo i druziti.

 

BIK

Zvezde ce da vide vasu ogorcenost na sve oko sebe, ali necete imati njihovo razumevanje.Moracete sami sebi pomoci tako sto cete naci razlog svoga negodovanja u datim suituacijama.Pokazite se solidarnim ovih dana, umesto sto se cini drugacije.Ne ispoljavajte ljubomoru, cak i da je osecate! Prognoza je da moze biti bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

I sami ste mislili da vam novi dani donose veliko olaksanje zbog neceg resenog. I umesto da vam je lakse, vama je duplo teze.Ne biste da se osecate ugrozeno jer ste zeleli da pokazete da ste ponosni zbog svega.Zvezde vam savetuju da budete strpljivi i da ne prenagljujete sa brzim recima.Ako ne povedete racuna, prognoza nece biti dobra.

 

RAK

U zadnje vreme vam je  mnogo tesko, pa osecate veliki pritisak. Istovremeno se radi o necemu sto vas moze i radovati, ali i rastuziti. Trebate se svakako radovati zbog nekog srecnog dogadjaja koji sledi. Pazite da vase srce ostane u normali.Ne cinite ishitrene reakcije, pa da vam kasnije bude tesko, umesto da se radujete.

 

LAV

Mozda vam zvezde  vide nove korake koji bi bili sasvim ispravni.Trebali ste ih odavno uciniti, ali niste imali hrabrosti.Zvezde vam vide slucajni susret i ukazuju na sansu pomirenja.Astro prognoza je da morate dati sve od sebe da biste uspeli da savladate sve poteskoce.I da sansu ne smete prokockati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Pustite da vas povedu osecanja koja ste poneli u srcu prema jednoj  vagi.Gledate se i nikako da pridjete jedno drugom.Kao da unapred mislite  da ne sledi dobra astro prognoza i da vas sreca nece spojiti.Budite odlucni da pokazete ono sto vam je na srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2