Carobno drvo tvojih zelja: Izaberi jedan broj i saznaj hoce li ti se zelja ostvariti do kraja meseca!

Carobno drvo tvojih zelja: Izaberi jedan broj i saznaj hoce li ti se zelja ostvariti do kraja meseca!

2023-09-05 0 By Admin

 Vreme je za promene, za neka nova desavanja, a nekima i za ostvarenje zelja… Pozeli nesto,  izaberi broj, i saznaj hoce li ti se zelja i ostvariti…

 

Ako si izabrao broj jedan:

Ako si izabrao ovaj broj, to je znak da ce tvoja zelja sasvim slucajno da ti se ostvari. Nema nimalo sumnje da ce to biti mnogo brze nego sto mozes i da zamislis.

Dugo si cekao na to,ali sada je vreme kada ce zelje konacno da se ostvare i kada ces konacno moci da kazes da je tvoj zivot dobio jedan novi smisao.

Ako se ova zelja tice emocija, onda imaj na umu da nema nimalo sumnje da je doslo vreme da upoznas nekoga ko ce tvom zivotu dati pecat srece, i kada ces  shvatiti da je vredelo cekati da se pojavi prava osoba. Osoba koja ce biti ono sto zapravo zelis od zivota…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao broj dva:

Ova zelja nije ono sto ti treba. Naravno da je izvesno da   zelis iskreno to sto si pozeleo. Ali, stvar je u tome da to ne moze da te  usreci. Da je za tebe bolje da se ta zelja nikada ne ostvari, jer  bi mogla da ti donese vise stete nego koristi.  Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da  je ova zelja nesto na sta dugo cekas,ali je bolje za tebe da se fokusiras na druge stvari.

 

Ako si izabrao broj tri:

Ovo je svakako zelja koja ce se ostvariti. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da ces shvatiti da  to bas i nije ono sto si zeleo, kada to konacno dobijes. Ti ces na delu da se uveris da je nekada zaista tacna ona stara  izreka da treba da pazimo sta zelimo, jer mozda to i dobijemo. No, bilo kako bilo, vrlo uskoro ce doci do toga da ova zelja  dozivi svoje ostvarenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2