Ljubav tokom sledece sedmice:Jednom znaku sledi pomirenje…

Ljubav tokom sledece sedmice:Jednom znaku sledi pomirenje…

2023-09-08 0 By Admin

 Pred vama je ljubavni horoskop od 10. do 17. septembra, i prilika da saznate sta vas ceka…

 

 OVAN

Ljubav tokom sledece sedmice ce svakako biti ono cime mozete da se pohvalite. To je ono sto  moramo da kazemo. Istina je da vam nikada nije bilo lako ali sada konacno  dolaze dani kada ce cuda u vasem zivotu biti moguca. Nije nemoguce da ce doci do ljubavi na prvi pogled.

 

 BIK

Vi cete tokom sledece sedmice imati problema sa ljubomorom. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, ono sto vi ne znate jeste da vas voljena osoba iskreno voli. Da su njene emocije prema vama iskrene i da je to ono sto je najvaznije.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da cete tokom sledece sedmice shvatiti da postoji neko prema kome gajite emocije. Te emocije traju vec neko vreme ali vi niste bili spremni ni sebi da ih priznate. Ali, sada je jasno da ne vredi da zavaravate sebe da ste ravnodusni prema toj osobi.

 

 RAK

Moramo da kazemo da nema sumnje da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Posle niza suza, konacno cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada samo mastali. Sve vam je jasnije da je jedan lav spreman na sve.

 

 LAV

Ljubav vam i dalje nije na prvom mestu. To je zato sto ste shvatili da niko ne moze da zameni osobu koju volite. Da  ste je izgubili. I sada se uzalud tesite da ce proci i da ce doci dan kada ce ta emocija koju osecate postati proslost. Tesko da ce se to ikad desiti.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da nema sumnje da cete moci da kazete da vas neko iskreno voli. Da cete tokom sledece sedmice dobiti sansu za ljuabv. Posle ko zna koliko suza, konacno dolaze dani kada ce osmeh biti na vasim usnama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2