Suze, najveca bol, najvece razocarenje! Ove znakove cekaju teski trenuci!

Suze, najveca bol, najvece razocarenje! Ove znakove cekaju teski trenuci!

2022-09-09 0 By Admin

Ako ste rodjeni u danima koji su pred nama, znajte  da nema sumnje da vam nazalost sledi los period…

 

    JARAC

Teski trenuci u najavi. Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi znak koji ce mnogo toga doziveti u danima koji su pred nama. Ali, nazalost, to bas i nece biti lepe stvari. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali doci ce do toga da ljudi za koje mislite da vas vole, da ce zapravo pokazati svoje pravo lice. To je ono sto je izvesno.

Ako ste u vezi, znajte da nema sumnje da ce  vasa voljena osoba na neki nacin da vam pokaze na delu da nije iskrena. Teski trenuci koji slede ce biti i velika zivotna lekcija za vas. Ona je mozda cak  i prevarila, ili vas izdala na neki drugi nacin. Svakako da ce ovo saznanje da vam slomi srce. To je ono sto moramo da naglasimo. Vi ste onaj znak koji silno pati i u danima koji su pred nama cete morati da se suocite sa   nekim teskim trenucima koji su sada pred vama. No, polako. Znajte da i dobri i losi  trenuci pre ili kasnije dozive svoj kraj. Tako da, sada vam jedino ostaje da stisnete zube i da nadjete  nacina da iz ove, ne bas lake pozicije,  izadjete jos jaci. To je vrlo vazno da kazemo.

 

   RIBE

Vama ne slede teski dani. No, vama slede teske odluke, a posto ste vi jednostavno  nezni, vama ce sve to delovati kao da vam se rusi svet, sto nije tacno. Samo polako. Dajte sebi vremena za sve, i da pre svega shvatite sta je ono sto zelite. Imajte na umu da  imate prava da  zivite bas onako kako licno hocete, neovisno od toga sta ce neko o tome da misli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, moguce je da ce neki pripadnici vaseg  znaka doci u situaciju da se uvere da ih je slagao neko  do koga im  je jako stalo. Ako se ovakva situacija desi, nemojte praviti probleme. Nemojte da dozvolite da ta osoba vidi koliko ste vi povredjeni jer bi to mogla da iskoristi protiv vas. To je ono sto moramo da naglasimo. Bitno  je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti jedna teska zivotna lekcija za vas. I da cete toj osobi zauvek okrenuti svoja ledja, sto i zasluzuje neko ko je bio u stanju da vas slaze za nesto tako veliko i znacajno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2