Dešavanja do kraja septembra:Bik dobija novac,Raku se dešavaju loše stvari,dok će Ribe ljubav iznenaditi!

Dešavanja do kraja septembra:Bik dobija novac,Raku se dešavaju loše stvari,dok će Ribe ljubav iznenaditi!

2022-09-17 0 By Admin

ŠKORPIJA

Drage škorpije, period do kraja meseca vam donosi priliku da rešite sve nesuglasice sa vašim dragim osobama. Naime, ako vi pokažete spremnost na kompromis, onda će mnogi vaši problemi postati ružna prošlost.

STRELAC

Dragi strelci, do kraja meseca vas očekuje mnogo toga dobrog. Ne samo da ćete uspeti da rešite brojne probleme nego će vas jedan novčani dobitak potpuno oduševiti. Očekuje vas novčani dobitak koji će vam tako mnogo značiti.

JARAC

Dragi jarčevi, vas do kraja meseca septembra očekuje povratak vašeg bivšeg partnera u vaš život. Vama će se ta osoba vratiti u život I ona će početi da čini čuda kako bi vas ubedila da joj ukažete još jednu priliku. Dolaze vam zanimljivi trenuci.

VODOLIJA

Drage vodolije, period do kraja meseca će vam doneti dešavanja koja će vam otvoriti oči. Naime, očekuju vas dešavanja koja će vam pomoći da shvatite istinu o nekim vašim dragim osobama. Vi ćete shvatiti da neke osobe uopšte nisu onakve kakvim ste ih smatrali.

RIBE

Drage ribe, ljubav će vas iznenaditi tokom poslednjih dana septembra i to na brojne prelepe načine. Naime, vama će se do kraja meseca desiti neke prelepe stvari na planu ljubavi na koje vi čekate jako dugo vremena. Vi ćete biti veoma lepo raspoloženi.

Stranice: 1 2