Ljubav na prvi pogled – ovi znaci ce se do kraja meseca ludo zaljubiti  i bice im uzvraceno!

Ljubav na prvi pogled – ovi znaci ce se do kraja meseca ludo zaljubiti i bice im uzvraceno!

2022-09-19 0 By Admin

  Devica

Vi ste znak kojem je nedavno slomljeno srce. Mora se reci da se vi jos uvek oporavljate od svega toga. Jako  ste patili i moze se reci da   i dalje imate silni strah od ljubavi. Plasite se da vam se ponovo ne desi da se zaljubite i da vam neko ponovo ne uradi isto. Isto sto je uradila vasa  bivsa ljubav. No,nema razloga za brigu. Vi cete u danima koji slede dobiti   najlepsi poklon od sudine. U to nema nimalo sumnje. Okrece se kolo srece i vi cete  u zadnjim danima ovog meseca dobiti sve o  cemu ste mastali. Sledi vam susret. Sledi vam ljubav na prvi pogled.  Vi ste osoba koja mozda ne veruje da postoje takve  ljubavi. Ali nema sumnje da ce vam se desiti.

Vi cete sresti osobu koja ce   vam izleciti vase rane. Rane koje nosite na srcu i koja ce vas jako brzo opciniti. Necete znati ni  sta vas je snaslo,a vec cete biti u zagrljaju te osobe. Vi cete zapravo na najlepsi nacin da shvatite da karma uvek da ono sto zasluzimo. Vi  nikad nikome bol niste naneli  i moramo da kazemo da je doslo vreme da za sve budete nagradjeni.

Vrlo brzo ce doci do toga da  se promeni vasa sudbina i to na najbolji moguci nacin. Sada vam deluje da vise nikad necete voleti ali to je daleko od istine. Verujte u to da svako od nas dobije ono sto je zasluzio. Vi ste  zasluzili samo najbolje.

Stranice: 1 2