Ljubav ovih znakova nema kraj:Oni su sudjeni jedno drugim i uvek ce se vracati toj ljubavi!

Ljubav ovih znakova nema kraj:Oni su sudjeni jedno drugim i uvek ce se vracati toj ljubavi!

2022-09-22 0 By Admin

Moramo da kazemo da neke ljubavi nemaju  granicu, i da nemaju kraja. Ovi zodijaci se uvek vracaju osobama koje vole, jer ta ljubav nema rok trajanja. Pobedi svaku prepreku.

 

    BIK

Vi dobro znate sta je to ljubav. Jer, vi kada volite  zaista uvek dajete sve od sebe. To je ono sto moramo da kazemo. No, postoji jedna osoba do koje vam je stalo, i za koju mozete da kazete da je vasa srodna dusa. Ma koliko da se puta sa njom svadjali, prekidali, vase duse se uvek pronadju. Jer, ljubav medju vama je trajna i iskrena i to je emocija za koju nema zaborava. To je ono sto moramo da kazemo, i cinjenica je da vam ubrzo sledi susret sa tom osobom. Sada ste mozda misljenja da nikada necete biti zajedno, da se vasa ljubavna prica zavrsila za sva vremena, ali to je daleko od istine. Vasa ljubav je iskrena, velika  i prava i nema nimalo sumnje da ce vam se desiti pomirenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, da bi ljubav kao ljubav opstala, morate i vi i druga osoba da se menjate. Da pristajete na kompromise, da prosto oboje shvatite gde gresite i da na tim losim navikama “radite”. Jer, jedno je voleti nekoga, a nesto sasvim drugo  naci srecu sa tom osobom. Ne postoje dve iste osobe, ne postoji par koji se savrseno slaze. Postoji samo onaj koji svoju ljubav stavi na prvo mesto i koji se iskreno i svim srcem bori za ono sto zeli. Kada je emocija iskrena, i trajna, onda nema nimalo sumnje da je to ono sto pre ili kasnije pobedi. Ma koliko prepreka bilo na putu vase ljubavi, znajte da ce ona uvek pobediti. Jer, kada se neko voli kao vi, takva ljubav je samo za pozeleti. I takva ljubav uvek bude dokaz da prave stvari nemaju kraj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2