Posle oktobra nista nece biti isto,ni posao,ni ljubav: Ovim znacima slede  promene!

Posle oktobra nista nece biti isto,ni posao,ni ljubav: Ovim znacima slede promene!

2023-10-02 0 By Admin

Nece nista biti isto, za mesec dana, jer slede ljubavi i posao, koji ce ici dobro…

 

OVAN

Promene u najavi…  Na svim poljima ili najvece razocarenje u nastavku zivota?

Ako ste i mislili da ce vas posao naci zadovoljstvo i zamenu za sve, varate se. Mada se tesite sto vas posao ide, on ce i dalje da bude na zavidnom nivou. Vasa je poslovna crta povukla na vase gene, jer ste u porodici i vredni i radni. Svojim radom i trudom poistizete mnogo a ne pitate se  kada cete odmarati. Zato zanjete sve pohvale, bas kao i dobru zaradu i dobre rezultate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sto se tice vase ljubavi, vi se ponasate kao da ste se vencali sa svojim poslom. Tu vam se zamera jedan jarac, a on vas  vas voli. Zelece da vam posveti paznju, ali ce biti jako uporan. Posle oktobra meseca nista nece biti isto. Svoj posao cete morati da  zamenite s ljubavlju, pa ce sve biti lepse.

JARAC

Ako ste do sada zeleli da se  srede vase misli i pokazu vasa osecanja, moracete da cekate.Do sada ste samo isli  napred i sklanjali se u kraj, i vodili svoj posao.Nije  vas niko  mogao da natera da se isturite u prvi plan, a vasa ljubav je zatajila. Dok radite suvise uporno i mnogo, vi cinite dobra dela ali za druge. Shvaticete da vasi prijatelji sabiraju vase poene za sebe i svoje dobro. Vreme  je da okrenete list, i posle oktobra slede korenite promene. Posao ce malo u drugi plan.

I dalje cete raditi I vise nista nece biti isto.Od sada cete sebe u prvi plan, a ne dati da vas guraju u kraj.Pokazacete da cete biti daleko inteligentnoji od mnogih, pa se ne dajte vise. Dosta je bilo!

Nastavak nasledecoj strani…

Stranice: 1 2