Svako ce dobiti ono sto zasluzuje:Tvoja sudbina na dlanu – dela dolaze na naplatu!

Svako ce dobiti ono sto zasluzuje:Tvoja sudbina na dlanu – dela dolaze na naplatu!

2022-10-15 0 By Admin

VAGA

Svako od nas mora znati sta zeli, pa i vi morate da znate.Ne smete biti tako opusteni i ponasati se kao dete. Cas vam je jedna, a cas druga zelja i to vam nikako nije dobro. Vreme je da budete svesni svoje ljubavi, svojih osecanja i zelja koje vam rastu u srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Zelite jednu osobu, a svako bi da vas osudi zbog vase zelje. Ne cinite nista nikome, ali karma vam ne da da budete srecni sa njom.Vreme je da se pitate ko je srecan, a ko nesrecan, i cemu takav osecaj? Idite za srcem, sledite svoj put, i put srca, mozda nesto i ostvarite.

 

STRELAC

Da ste na mestu jesne osobe, ne biste zalili koliko biste platili.Vi mozete imati mnoge, ali ne zanima vas  svako, vec samo jedna osoba. Rado biste da budete deo njenog emotivnog polja i centar njenoga sveta.Karma ce vam ponuditi da budete deo njenog ziviota.

 

JARAC

Karma vas kaznjava zato sto niste jaki i ne borite se za sebe. Samo od vas zavisi da li cete  poceti  ili cete i dalje pustiti druge.Vreme je da okrenete list, jer ga svako okrene bar jednom. Sada je red da ga okrenete vi, i da pocnete da  se borite za bolju sudbinu.

 

VODOLIJA

Ne znate kuda i kao ali vase srce vas jako tera ka jednoj vagi.Kao da u njoj vidite i svoju srecu i svoju tugu, i ona vam je sve sto vam treba. Vreme je da budete verni svojim osecanjima i da se izborite za njeno srce i ljubav njenu.Zato nema predaje, sve dok je u vama osecanja.

 

RIBE

Mozda vi ne znate, ali se svako bori i izbori za deo svoje srece.Bilo to zrno srece ili nesto vece, ali vreme je da se okrenete ka svojim ciljevima. Do sada ste lako se predavali odustajuci od osoba i situacija koje su vam bile drage.Unapred ste mislili da je vreme  da odustanete , misleci da nemate sanse, a sada  ce karma da vas pocasti zbog vase zrtve.

Stranice: 1 2